Afbeelding
Foto: Freepik

Vind je droombaan bij het beste uitzendbureau van Noord-Holland

8 maart 2023 om 16:40 Partnercontent

Met de kernwaarden persoonlijk, resultaatgericht en plezier, is BaanBereik het full service uitzendbureau voor het leveren van professionals op ieder niveau. De dienstverlening van het beste uitzendbureau van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar en andere plaatsen in Noord-Holland bestaat uit uitzenden, opleiden, werving & selectie en detacheren. Werkzoekenden zijn er aan het juiste adres voor vacatures op ieder niveau. Opdrachtgevers vinden bij BaanBereik flexibiliteit zonder risico’s. Omdat de uitzendorganisatie vestigingen in Heerhugowaard en Zwaag én een groot netwerk heeft, vinden werkzoekenden er in de complete provincie Noord-Holland vacatures in allerlei dynamische branches. BaanBereik focust zich op banen binnen de Techniek, Bouw en Office. Tegenwoordig vinden ook professionals die op zoek zijn naar een functie binnen het Gemeentelijk Domein, de Zorg en de Horeca er hun droombaan.

Werken in de techniek

Wil jij werken in de techniek? Dat is een solide keuze, want er zijn talloze redenen waarom je hiermee een goede stap voor je loopbaan zet. Werken in de techniek vraagt bijvoorbeeld om het toepassen van steeds weer nieuwe technologieën, het oplossen van problemen en creativiteit. Daarnaast haal je veel voldoening uit een technisch beroep. Omdat je echt iets maakt, is het resultaat van werken in de techniek meestal direct zichtbaar. Door de werkzaamheden die jij verricht, worden dingen gebouwd, hersteld of verbeterd. Of je nu installaties en machines onderhoudt, meewerkt aan een groot bouwproject of een bedrijfswagen repareert. Verder is het aan te raden om te solliciteren naar vacatures in de techniek omdat er veel vraag is naar gekwalificeerde professionals. Daarnaast kun je vaak rekenen op een goede financiële beloning.

Werken in de office 

Wil jij werken in een ander vakgebied, namelijk de Office? Omdat dit een van de specialismen van BaanBereik is, vind je er een gevarieerd aanbod aan dynamische kantoorbanen. Of je nu op zoek bent naar een kantoorbaan bij een groot of een kleiner bedrijf of instelling. Er is een kantoorbaan voor zowel starters als ervaren professionals binnen de officewereld. Dat je op verschillende niveaus in uiteenlopende branches kunt werken op kantoor, is een van de aspecten die dit werk interessant maakt. Bij BaanBereik vind je altijd de kantoorbaan die je op het lijf is geschreven als je in het bedrijfsleven aan de slag wilt. Ook als je in een office-functie aan de slag wilt binnen de zorg, HR, marketing & communicatie, klantenservice of administratie, is er altijd een mooie baan binnen bereik. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie