Afbeelding
Foto via Blox

Bitcoin Pizza Day: gratis pizza in Utrecht op 22 mei

16 mei 2023 om 16:39 Partnercontent

22 mei is dé dag waarop je kosteloos kunt genieten van een verrukkelijke pizza in Utrecht. Dit buitengewone evenement markeert Bitcoin Pizzadag, een feestdag die voortvloeit uit het ongelooflijke verhaal van de man die maar liefst 130 miljoen euro neertelde voor slechts één pizza. Laten we hem daarom oprecht bedanken, want dankzij zijn gedurfde actie kunnen we nu allemaal smikkelen van deze heerlijke traktatie. Het vooruitstrevende cryptobedrijf BLOX en de befaamde pizzaketen Domino’s slaan de handen ineen en delen op deze feestelijke dag kosteloos pizza’s uit. Wat een spectaculair festijn!

2 pizza’s voor 10.000 bitcoin

Maar waar komt deze bijzondere feestdag eigenlijk vandaan? Op 22 mei, dertien jaar geleden, vond er een historische gebeurtenis plaats: de allereerste betaling met Bitcoin. In 2010 kocht een persoon in Florida twee pizza’s met behulp van deze nieuwe digitale valuta. Dit magische moment betekende de start van een geheel nieuw tijdperk. Toon Schraven, cryptoexpert bij BLOX, legt uit: “Deze baanbrekende betaling met Bitcoin liet zien dat er een alternatief bestaat voor door overheden beheerd geld. Naar mijn mening heeft dit revolutionaire concept absoluut de toekomst.” Het is dan ook geen verrassing dat Bitcoin zijn eigen feestdag heeft gekregen.

In de geest van deze feestelijke dag willen BLOX en Domino’s iedereen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met de fascinerende wereld van digitale valuta. Daarom trakteren ze op kosteloze pizza’s. Toon benadrukt dat Bitcoin het potentieel heeft om de wereld te transformeren, vergelijkbaar met de impact die het internet heeft gehad. Hij legt uit dat het huidige geldsysteem gebreken vertoont, waarbij geld uit het niets wordt gecreëerd en onbeperkt kan worden bijgedrukt. In schril contrast hiermee is Bitcoin juist schaars, ongevoelig voor censuur en gedecentraliseerd. Het is een open en toegankelijke valuta die voor iedereen beschikbaar is, net als een smakelijke pizza.

Twee hele dure pizza’s

Voor de persoon die destijds de pizza’s kocht, heeft Bitcoin Pizzadag echter een totaal andere betekenis. Hij betaalde destijds maar liefst 10.000 Bitcoins voor de lekkernijen, wat vandaag de dag neerkomt op een astronomische waarde van ongeveer 130 miljoen euro per stuk. Dat is nog eens een peperdure pizza! Dit illustreert treffend hoe de koers van Bitcoin in de loop der tijd explosief is gestegen en onderstreept tevens dat zelfs de kleinste aankopen in het verleden aanzienlijke waarde kunnen krijgen.

Wil jij ook in de smaak vallen en een kosteloze pizza bemachtigen? Zorg er dan voor dat je vanmiddag tussen 16.00 en 19. 00 uur op maandagmiddag 22 mei aanwezig bent op het Vredenburgplein in Utrecht. Daar zal het dynamische team van BLOX jou verblijden met een smaakvolle pizza. Let wel op: om in aanmerking te komen voor deze culinaire traktatie, dien je de volwassen leeftijd van 18 jaar te hebben bereikt. Dit heeft te maken met het BLOX-account dat je dient aan te maken in ruil voor de pizza. Toon simpelweg je account via de handige BLOX-app en je kunt genieten van enkele verrukkelijke pizzapunten. Smakelijk eten!

Deze bijzondere Bitcoin Pizzadag is niet alleen een gelegenheid om te genieten van een gratis pizza, maar ook om bewustzijn te creëren rondom de innovatieve wereld van digitale valuta. Het is een uitgelezen kans om de mogelijkheden en voordelen van Bitcoin verder te verkennen. De waarde van Bitcoin ligt niet alleen in zijn financiële potentieel, maar ook in de fundamentele principes waarop het gebaseerd is. Het concept van schaarste, decentralisatie en open toegankelijkheid spreekt veel mensen aan en heeft het potentieel om traditionele geldsystemen volledig te transformeren.

Dus, noteer 22 mei in je agenda en kom naar het betoverende Vredenburgplein in Utrecht. Laat je verrassen door de heerlijke smaak van een gratis pizza, terwijl je tevens de wereld van Bitcoin en digitale valuta ontdekt. Vergeet niet dat deze feestelijke gelegenheid een eerbetoon is aan de man die destijds zijn Bitcoins ruilde voor pizza’s en daarmee onbewust geschiedenis schreef. Geniet van deze unieke ervaring en laat je smaakpapillen verwennen met een overheerlijke pizza op Bitcoin Pizzadag. Een smakelijk avontuur wacht op jou!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie