Brand New Cadillac goes Dutch feat. The Scene
Brand New Cadillac goes Dutch feat. The Scene Brand New Cadillac

Brand New Cadillac goes Dutch

9 maart 2022 om 08:51 Podiumkunsten

LEUSDEN Brand New Cadillac draagt het goede doel van FORTY8 HOURS een warm hart toe. Daarom geven ze op zaterdag 12 maart een primeur met Brand New Cadillac Goes Dutch. De volledige opbrengst van de ticketverkoop gaat naar Stichting Woondroom Leusden.

Het concert van Brand New Cadillac dat afgelopen november zou plaatsvinden is inmiddels verplaatst naar oktober. De mannen hebben daarom alle tijd van de wereld om hun repertoire te perfectioneren. Al enige tijd wordt er achter gesloten deuren druk gerepeteerd met nieuw materiaal. De mannen hebben een ode aan de Nederlandse popklassiekers in gedachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan The Scene, Boudewijn de Groot, De Dijk en veel meer. Tijdens FORTY8 HOURS is het dus mogelijk om als eerste de ode aan deze legendarische artiesten live mee te maken.

De deuren gaan open om 20.00 uur en de mannen starten om 20.30 met een uur lang vol met de beste Nederlandse popklassiekers. Tickets zijn voor 5 euro te reserveren via de website van Fort33. Deze kunnen aan de deur afgerekend worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie