Afbeelding
Ewerdt Heideman

De fietsboot van de Eemlijn vaart weer

12 juli 2020 om 16:45 Recreatie

LEUSDEN De Fietsboot van de Eemlijn vaart weer. Eemlijn is een uitstekende verbinding voor fietsers en wandelaars tussen Amersfoort, Soest, Baarn, Eemdijk en Spakenburg of Huizen, laat de VVV in Leusden weten. ,,Met de Eemlijn fietsboot kun je een eindje varen goed combineren met fietsen in de omgeving van de afstapplaats. Ideaal voor een uitstapje naar bijvoorbeeld het pittoreske Spakenburg."

,,De Bijen- en vlindertuin aan het Vlinderpad in Leusden staat prachtig in bloei! Ook de bloemenpluktuin staat vol met bloemen. Kom gezellig een middag langs in het weekend en geniet van de kleurrijke bloemen, vlinders en bijen."

,,Zaterdag 18 juli is er weer een Coderdojo in Het Lab in Antares. Tijdens een Coderdojo leren kinderen tussen 7 en 17 jaar programmeren met verschillende tools. Je hoeft geen ervaring te hebben."

,,Bent u motorliefhebber en wilt u er weer graag op uit? Zondag 19 juli is er een motortoertocht te rijden van 135 km vanuit Achterveld. Bewonder de motorzaak, werkplaats, kledingshop en outlet van Raymond van Hoeijen Motorcycle Trading."

https://www.vvvleusden.nl/evenementen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie