Afbeelding
pixabay

Online Fortnite Duo’s toernooi in gemeente Leusden

18 augustus 2021 om 12:25 Recreatie

LEUSDEN De stichting Epic Youth houdt van dinsdag 24 augustus tot en met zaterdag 28 augustus samen met Lariks Leusden een online Fortnite toernooi in de gemeente voor jongeren van 10 tot 23 jaar oud. De activiteiten zijn mede door de jongeren zelf georganiseerd. 

Dit toernooi is één van de activiteiten die georganiseerd worden door de gemeente gericht op de jeugd in coronatijd. Wethouder Patrick Kiel: ,,Het is heel mooi om te zien dat het lukt om een aantal activiteiten te organiseren waarmee we de Leusdense jeugd weten te bereiken. De springkussens bij de Red Caps en de realisatie van de fietscrossbaan in het Jan Banninkpark waren hier al mooie voorbeelden van. Onze jeugd is echter ook steeds meer online te vinden en daar sluit het Fortnite Duo toernooi mooi op aan. Ik hoop dat er heel veel jongeren aan meedoen en dat het een spannend evenement gaat worden.”

Tijdens dit toernooi nemen honderden jongeren het in tweetallen tegelijk tegen elkaar op in het populaire spel. De spelers worden ingedeeld in drie poules. De beste vijftig duo’s zullen in de finale bepalen wie zich Fortnite kampioen van Leusden mogen noemen. Tot slot vindt er als afsluiting een loting en prijsuitreiking plaats. Ook vindt er een Just Dance Event plaats waar onder leiding van twee danseressen de voetjes van de vloer gaan (26 augustus van 15.00 tot 17.00 uur).

Het toernooi vindt online plaats op de volgende data:
24 aug - Poule A - 19:00 - 21:00
25 aug - Poule B - 19:00 - 21:00
27 aug - Finale - 19:00 - 21:00
28 aug - uitreiking - 19:00 - 21:00

Aanmelden kan via www.epicyouth.nl/leusden. Alle activiteiten worden live uitgezonden via het Twitchkanaal van Epic Youth: www.twitch.tv/stichtingepicyouth en voorzien van commentaar door jongeren zelf.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie