Voorzitter Peter van Schaik legt zijn functie in oktober neer.
Voorzitter Peter van Schaik legt zijn functie in oktober neer. AtelierRoute Leusden-Woudenberg

AtelierRoute Leusden-Woudenberg zoekt nieuwe bestuursleden

15 juni 2021 om 07:02 Verenigingen

LEUSDEN Peter van Schaik heeft onlangs aangegeven zijn functie als voorzitter van de AtelierRoute Leusden-Woudenberg per 1 oktober neer te leggen omdat het met zijn werkzaamheden als raadslid niet langer te combineren is.

,,Omdat ook de rest van het bestuur al een aantal jaren meedraait en in de toekomst het stokje door wil geven - Gerard Hilderink heeft ook aangegeven na volgend jaar te willen stoppen - is de vereniging op zoek naar enthousiaste mensen die kunst een warm hart toe dragen en bestuurlijke ervaring hebben of dat willen leren.” De AtelierRoute zoekt daarom drie nieuwe bestuursleden: een voorzitter, een penningmeester en een algemeen bestuurslid die het team – op termijn – willen komen versterken.

TAKEN De voorzitter zorgt samen met de secretaris voor het goede verloop van de vergaderingen, is het gezicht naar buiten en bewaakt de draaiboeken die we hebben opgesteld.
De rol van penningmeester is, naast het uitvoeren van de financiële administratie, ook het aanvragen van subsidies van de fondsen, het opstellen van de evaluatie naar de fondsen en het versturen van de facturen aan de adverteerders en sponsoren.
Het algemeen bestuurslid neemt een deel van de organisatie van projecten en de route voor zijn of haar rekening. Het werven van de sponsors doen ze samen.

Belangrijk voor het huidige bestuur is de onderlinge samenwerking. ,,We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en werken op een plezierige en open manier samen. De afgelopen jaren hebben we als team veel bereikt met elkaar en financieel is de organisatie gezond.”
Het gaat om gemiddeld 10 tot 15 uur per maand, met uitzondering van de zomermaanden. Bij belangstelling: Ellen Adank, secretaris@atelierroute.org.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie