Gert Hagen en Hans Bos startten Mini Opslag Watergoor bijna twee jaar geleden.
Gert Hagen en Hans Bos startten Mini Opslag Watergoor bijna twee jaar geleden. Maureen van Goethem
De Etalage

Twee jaar Mini Opslag Watergoor: voor tijdelijk extra opslagruimte

24 maart 2024 om 18:38 Zakelijk

NIJKERK We hebben steeds meer spullen en hebben daardoor ook vaker behoefte aan extra opslagruimte buitenshuis. Dat is vooral handig als men gaat verhuizen of verbouwen, samenwonen (of niet meer), of een motorstalling zoekt, privé (of van de zaak) en tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft.

Gert Hagen en Hans Bos begonnen Mini Opslag Watergoor bijna twee jaar geleden. Kompaan Hans Bos leverde de opslagunits via zijn bedrijf Selfstorage Systemen. Gert runt het bedrijf, met hulp van zijn gezin.
Sinds de start zijn heel veel units verhuurd. ,,De uitbreiding van de units hebben wij in fases ingedeeld. Het ging echter wat sneller dan gepland, want Nijkerkers hebben toch meer of sneller extra opslagruimte nodig dan gedacht. Ook hebben wij ingespeeld op andere wensen, zoals buitenunits. Deze zijn geïsoleerd, geventileerd en 24/7 toegankelijk.’’

Er  zijn bewakingscamera’s, toegangscodes, individuele sloten via een app en het pand is brand- en inbraak-beveiligd

Er zijn extra beveiligingsmaatregelen om bezittingen te beschermen. ,,Zo zijn er bewakingscamera’s, toegangscodes en individuele sloten via een app aanwezig en is het pand (brand- en inbraak-)beveiligd’’, vertelt Gert. ,,Mensen kunnen (tussen 06.00 en 23.00 uur) naar binnen bij hun unit.’’

Hij is heel dankbaar voor de leuke reacties en complimenten die zijn ontvangen en hoopt nog lang alle mensen die wat extra ruimte nodig hebben van dienst te mogen zijn.
Om twee jaar Mini Opslag Watergoor te vieren, is er een leuke opruimactie, namelijk: minimaal zes maanden huren, zevende maand gratis. Immers: ,,Opgeruimd staat netjes!”

Mini Opslag Watergoor, Watergoorweg 57A, Nijkerk, tel. 033-2087420, www.miniopslagwatergoor.nl.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie