Nathalie en haar twee zoons Mik en Jim.
Nathalie en haar twee zoons Mik en Jim. Arnoud J Spaaij
Verhuisverhalen

'Internet, Netflix en Nintendo: het is allemaal al geregeld op de gameroom'

22 juli 2020 om 15:15 Zakelijk

LEUSDEN Samen met haar twee zoons is Nathalie Kleijn neergestreken in een comfortabele woning in woon- en winkelcentrum De Hamershof. Dat was niet eenvoudig, maar dankzij de hulp van Hendrik-Jan Rinkel van Succesmakelaars kreeg ze het wel voor elkaar.

Arnoud J Spaaij

Als Nathalie Kleijn de deur van haar nieuwe huis open doet, is er net een glaasje limonade omgevallen in de huiskamer. Kan gebeuren. Hier en daar moet er dan ook nog een lamp worden opgehangen of moeten andere kleine dingen gebeuren. Gastvrij zegt ze: ,,Zullen we op het balkon gaan zitten? Dat is al helemaal af." Een comfortabele lounge-bank geeft uitzicht op het winkelende publiek. Op de grond liggen zwartgeverfde tegels. ,,De kleur mochten de jongens kiezen. Ik heb het wel een beetje aangereikt hoor", lacht ze. ,,Toch, ik was versteld van wat ik allemaal kon. En ik heb echt heel veel hulp gekregen hoor. Maar ik boor nu zelf de gaatjes in de muren. En ik heb alles zelf geschilderd."

De zoektocht in Leusden naar een andere woning lag voor de hand want Nathalie’s roots liggen in het rustige dorp. ,,Ja, ik ben hier opgegroeid. Hier in het centrum. Mijn ouders wonen hier. Ik voetbalde altijd bij Roda dames 1. Ik voel me hier echt thuis."

Hendrik-Jan rekende uit dat met de extra uren die ik ging werken de financiële ruimte veel groter was dan ik zelf dacht

CORONA Sinds 29 mei heeft Nathalie de sleutel. Er ging een intensieve periode aan vooraf. Na haar relatiebreuk ging Nathalie met haar zoons noodgedwongen bij haar ouders wonen. ,,Al snel kwam toen de corona. Best moeilijk voor de jongens. Ze woonden bij opa en oma maar moesten toch afstand houden." Een andere woning had Nathalie niet zomaar. In Leusden is de markt beperkt. ,,Het zijn vooral eengezinswoningen. Die zitten veelal boven de drie ton. Aanvankelijk leek het alsof ik niet meer dan honderdnegentigduizend kon financieren. Ik ben na de scheiding wel meer gaan werken, maar dat werd nog niet gelijk meegeteld. Ja wel voor sociale huur en daar kwam ik door de extra uren niet meer voor in aanmerking. Bovendien kwam ik uit een koopwoning en dan heb je geen urgentie. En voor particuliere huur was m’n inkomen weer te weinig. Met al die dingen heeft Hendrik-Jan Rinkel van Succesmakelaars enorm geholpen. Zonder hem was het zeker niet gelukt."

Nathalie kwam via mediator Inge Verschuur in contact met Succesmakelaars. Zij maakte een scheidingsplan en bracht me in contact met Hendrik-Jan Rinkel.”

GAMEROOM Rinkel zette in snel tempo alles heel duidelijk en gestructureerd op een rijtje. Nathalie: ,,Hij heeft me echt enorm geholpen. Hij legde me alles tot in detail uit. Eigenlijk was het voor het eerst dat ik alles helemaal snapte. Ik had dan wel vijftien jaar geleden ooit een huis gekocht met m’n partner, nu moest ik het alleen doen. Hendrik-Jan rekende uit dat met de extra uren die ik ging werken de financiële ruimte veel groter was dan ik zelf dacht. Hij maakte ook contact met diverse partijen zoals met mijn werkgever. Door zijn toedoen kon ik naar een koopwoning kijken. Er waren enkele opties en ik was al ergens gaan kijken toen Succesmakelaars met deze woning kwam. Ze regelden ook snel een bezichtiging. Zelfs met mijn zoons, ondanks de coronabeperkingen. Die waren gelijk verkocht, want op zolder zit een complete game room. Internet, Netflix en Nintendo. Het is allemaal al geregeld."

Er moest dus heel wat geregeld worden en Succesmakelaars kon er een uitstekende begeleiding bij geven. Succesmakelaars berekende niet alleen de financiering maar ook de maandlasten. ,,Nou echt, Hendrik-Jan bedacht de hypotheekconstructie en bemiddelde om alles rond te krijgen. Zonder zijn hulp had het echt veel langer geduurd. Zelfs buiten werktijden kreeg ik altijd snel antwoord. Het is fijn om deze hulp te hebben nu ik als enige verantwoordelijk ben."

Succes Makelaars
Hamersveldseweg 72
3833 GS Leusden
https://succesmakelaars.nl/

Nathalie koos voor een mooie locatie in De Hamershof.
Ruimte en licht in de nieuwe woning.
Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie