Afbeelding
BDU Media

Win een romantische prijs met je Valentijnsfoto

1 februari 2021 om 08:55 Zakelijk

LEUSDEN Kalverliefde, vakantieliefde, jeugdliefde, liefde op het eerste gezicht, smoorverliefd, liefde voor het leven; op Valentijnsdag maakt het niet uit hoe het heet, zolang het gevoel er maar is. Wil jij je geliefde verrassen? Of wil je gewoon eens je lieve vriend(in), aardige buurvrouw of oma in het zonnetje zetten? Dan krijg je hierbij alle steun van de Leusder Krant én maak je kans op mooie prijzen.

Voor de lezers van onze krant hebben wij een Valentijnsactie bedacht waar je hart sneller van gaat kloppen. Stuur jouw leukste Valentijnsfoto (met korte tekst, naam en adresgegevens) in en maak daarmee kans op mooie prijzen: een Jumbo bloemenboeket ter waarde van 15 euro van de Jumbo op de Biezenkamp en Jumbo op de Hamershof.

U maakt ook kans op de 100ml fles eau de parfum van Dior ter waarde van 154,75 euro, het allernieuwste geur van Dior. Daarbij hoort nog een toilettasje en twee reisverpakkingen, aangeboden door Douglas op de Hamershof.

De leukste Valentijnsfoto’s worden gepubliceerd in de krant van 10 februari, de winnaars krijgen automatisch bericht.

Mail de foto en tekst (zo’n 400 lettertekens regels) naar valentijnsactie@bdu.nl. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Je inzending moet uiterlijk 7 februari bij ons binnen zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie