In de hal van het hoofdkantoor van BDUmedia in Barneveld staat een beeldje als ode aan de bezorger.
In de hal van het hoofdkantoor van BDUmedia in Barneveld staat een beeldje als ode aan de bezorger. Daan Bleuel

Bezorger toont zich een ware ‘bikkel’

9 februari 2021 om 11:26 Zakelijk

LEUSDEN Ik kreeg vorige week een appje van een Leusdens raadslid. Een tijd geleden had ik wat intensiever contact met de man. Het lukte maar niet om de Leusder Krant op zijn huisadres bezorgd te krijgen.

Daan Bleuel

Na veel inspanningen kwam het uiteindelijk toch goed en een paar maanden geleden kreeg ik zelfs een compliment hem dat het zo goed liep. Tot vorige week... Of ik wist ‘hoe hij zijn klacht het beste bekend kon maken’, stond er in het appje dat ik kreeg. De ondertoon was er één van: ‘nee hè? Het gaat toch niet weer beginnen!?’

Enfin, ik gaf hem een e-mailadres dat moest garanderen dat de klacht in ieder geval  luid en duidelijk gehoord zou worden. Ik was het voorval al bijna weer vergeten toen maandag mijn telefoon opnieuw oplichtte. Ik las in de app het volgende bericht: ‘Ik kreeg vrijdag de krant in de bus met een leuk briefje erbij’, liet het raadslid me weten. ‘Dat vind ik zo ontwapenend. Top hoor!’ De tekst van het briefje stuurde hij mee: ‘Excuses, miscommunicatie met mijn moeder die ook meeliep. Maarten’. 

Wij noemen onze bezorgers ‘Bikkels’. Maarten is wat ons betreft die titel meer dan waard!

Bezorging in bar winterweer
De bezorging van de kranten is in deze winterse omstandigheden soms lastig. De bezorgdiensten proberen het zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen en dat ging bij de meeste van onze titels tot halverwege deze week gelukkig goed.
Mocht u echter toch verstoken blijven van de Leusder Krant deze week, vragen we om begrip en verwijzen we (naast onze dagelijkse berichtgeving online en op onze Facebooktijdlijn) naar onze E-paper (iedere woensdagmiddag geactualiseerd).

Afhaalpunten voor de Leusder Krant zijn hier te vinden, evenals het digitale bezorgklachtenformulier.

Uw team van BDU Media.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie