Roy van den Anker, directeur van de in Leusden gevestigde verzekeraar Heilbron brengt ondernemers met elkaar in contact die door corona werden gefrustreerd.
Roy van den Anker, directeur van de in Leusden gevestigde verzekeraar Heilbron brengt ondernemers met elkaar in contact die door corona werden gefrustreerd. Frits de Ruig
podcast Zeker van je zaak

(1) Horeca ondernemer Marcel Heukels over dromen en tegenwind

5 maart 2021 om 08:10 Zakelijk Zeker van je Zaak

LEUSDEN Marcel Heukels vertelt het ondernemersverhaal van hem en zijn vrouw Amanda. Van de succesvolle start van restaurant Zebs in De Bilt en het najagen van hun droom in Portugal, tot het openen van restaurant Mazoki in Leusden. Mazoki dat na een verbouwing met hun laatste spaargeld 6 weken voor de corona lockdown de deuren opende. Hoeveel kun je als ondernemer hebben, en waar draait ondernemerschap om?

(Beluister het in de podcast hieronder.)

Met de Zeker van je Zaak podcast brengt Heilbron elke veertien dagen een interview met een ondernemer die volop in beweging is en risico’s durft aan te gaan. Niet alleen maar de succesverhalen, maar vooral een realistisch gesprek over risico’s nemen en uitdagingen aangaan. Wat kunnen ander ondernemers leren van deze ondernemers? Zijn het echt zulke kamikaze piloten of hebben ze wel degelijk een plan?

(Artikel gaat verder onder de afbeelding).


Marcel Heukels en Amanda Jones druk in de weer met takeawaygerechten. - Peter Arno Broer

FORT 33 Bijzonder element van deze podcast is dat de techniek achter deze podcast wordt verzorgd door De Studio van Fort 33 in Leusden. Fort 33 is een cultureel centrum en initiatiefnemer van een aantal jongerenprojecten. Eén van deze projecten is De Studio, een geluidsstudio waarjongeren en bandjes opnames kunnen maken. Met het werken aan de podcast krijgen jongeren een kans om ervaring op te doen met het maken van eenp rofessionele productie en samenwerking in een zakelijk team. 

HEILBRON De Zeker van je Zaak podcast wordt mogelijk gemaakt door de Heilbron Groep. De verzekeringsspecialisten van Heilbron snappen naar eigen zeggen ‘dat ondernemen en risico’s hand in hand gaan en creëren samen met hun klanten een financieel vangnet dat het mogelijk maakt om te ondernemen.


(Hier zijn meer mogelijkheden om de serie te beluisteren).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie