Margot geniet alvast van het uitzicht vanaf haar elf meter breed balkon. In juli neemt zij haar intrek aan de Dorser.
Margot geniet alvast van het uitzicht vanaf haar elf meter breed balkon. In juli neemt zij haar intrek aan de Dorser. Peter Beijer
Ondernemer in beeld

Verhuisverhaal: Margot is al helemaal thuis aan Dorser

26 mei 2021 om 16:36 Zakelijk

LEUSDEN Margot Moddemeijer staat in de gemeenschappelijke ruimte op haar bezoek te wachten. ,,Let maar niet op rommel”, excuseert ze zich wanneer we het appartement betreden. Het appartement aan de Dorser wordt haar nieuwe thuis.

door Peter Beijer

Het excuus is overbodig. Hoewel het appartement aan de Dorser volledig is gestript, is nu al te zien hoe deze ruimte Margot gelukkig gaat maken. ,,Dit wordt voor mij een nieuwe start in mijn leven”, verzucht Margot.

Een werkbank staat centraal op de plek wat binnenkort de gecombineerde huiskamer met keuken moet worden. Het gereedschap netjes tegen de muur ‘geparkeerd’. Margot is sinds kort de nieuwe eigenaar van het ruime appartement dat deel uitmaakt van het wooncomplex aan de Dorser. Vanaf 15 juli gaat ze hier wonen. Haar woning in Vathorst wordt verruild voor het hoekappartement van 84 vierkante meter. Margot is zichtbaar gelukkig als ze een rondleiding geeft in haar nieuwe stekje.

De verbouwing van het appartement is in volle gang. Margot is pas de tweede bewoner van het appartement dat onderdeel is van het in 1987 gebouwde wooncomplex. Dat de verbouwing een succes wordt, daar twijfelt ze geen moment aan. ,,Mijn zoon Elmer is de eigenaar van Woordes Bouw- en Timmerwerken. Hij doet de verbouwing. Hij gaat hier een mooi appartement van maken.”

Makelaar Ingeborg begeleidde mij bij het gehele proces en hield mij voortdurend op de hoogte

Het proces voor zowel de aankoop van het appartement, de verkoop van de oude woning aan de Theodorapolder in Vathorst en het regelen van de hypotheek ging heel soepel. De complimenten hiervoor gaan naar Ingeborg Vissers van Succes Makelaars uit Leusden. Margot: ,,Vanaf de eerste dag heeft Ingeborg mij terzijde gestaan met advies en goede raad. Zij heeft alles geregeld. Zowel de aankoop van dit appartement, de verkoop van de Theodorapolder en ook nog eens de hypotheek. Wanneer ik een vraag had gesteld kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Ingeborg begeleidde mij bij het gehele proces en hield mij voortdurend op de hoogte. Zo had ik altijd het gevoel dat alles onder controle was. Zowel de aankoopprijs als de verkoopprijs vielen voor mij uitstekend uit. Het is prettig wanneer je dit soort kopzorgen kwijt bent. Ik ben zeer tevreden over Succes Makelaars en met name over Ingeborg.”

(Artikel gaat verder onder de afbeelding).


Margot is nu al gelukkig in wat binnenkort haar huiskamer wordt. - Foto: Peter Beijer

Terwijl Margot de complimenten aan haar makelaar geeft, doet zij de deur open die de huiskamer direct toegang geeft tot het balkon. De elf meter brede buitenliving nodigt uit voor een makkelijke stoel, een dampende kop koffie en een prettig leesboek. Toekomstmuziek, want zodra Margot haar intrek heeft genomen zal bovengenoemd tafereel zeker van toepassing zijn. Margot heeft al voorpret: ,,Het balkon is op het westen. Dus in de namiddag en ’s avonds heb ik hier een lekker zonnetje. Een ideale plek voor mij.”

SPECIFIEKE WENSEN Een huis met een ruime woonkamer, grote raampartijen, twee slaapkamers en een ruime badkamer en toilet geeft Margot voldoende ruimte en comfort voor de komende jaren, ook wanneer de oude dag haar intrede doet. ,,Dat was het mooie van de service van Ingeborg”, blikt Margot terug. ,,Ik had een zoekopdracht gegeven met specifieke wensen. Zo wilde ik gelijkvloers met een lift en ik wilde terug naar Leusden waar ik nog veel sociale contacten heb. Ik heb van 1980 tot 2000 al in dit mooie dorp gewoond. Ingeborg had mijn wensen goed begrepen. In dit appartement woon ik vlak bij winkelcentrum De Hamershof, ondertussen ben ik al diverse oude kennissen tegengekomen.”

Margot kijkt vanuit het balkon de wijk in. ,Ik kan hier heerlijk ‘van mij af kijken’. Ik verheug mij op deze nieuwe stap in mijn leven. Mijn man is 3,5 jaar geleden overleden. Sinds die tijd wilde ik wat anders. Dankzij Succes Makelaars zijn mijn toekomstwensen vervuld.”

Dit verhaal wordt u aangeboden door:


Succesmakelaars
NVM Makelaar in Leusden
Hamersveldseweg 72
3833 GS Leusden
Tel. 033 494 7707

Het wooncomplex aan de Dorser dateert van 1987 en ligt op steenworpafstand van De Hamershof.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie