Linda Bosma: 'Een behandeling is een cadeautje aan jezelf.'
Linda Bosma: 'Een behandeling is een cadeautje aan jezelf.' Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

De schoonheid van Studio Novèll van Linda Bosma

29 september 2021 om 17:22 Zakelijk

LEUSDEN Het is een huiselijke sfeer in de tot in de puntjes geoutilleerde Studio Novèll van Linda Bosma. Schoonheid is hier dan ook vooral je heel erg fijn voelen. „Het gaat om het accentueren van je eigen schoonheid,” zegt Linda.

Arnoud J Spaaij

Net voor de coronapandemie uitbrak streek Linda Bosma met haar bedrijf neer in Leusden. Niet de allerbeste periode om haar schoonheidssalon uit te bouwen. Maar de specialiste bood haar behandelingen aan met de gedrevenheid en het perfectionisme dat ze altijd al nastreeft in haar studio. „In de loop van de jaren heb ik me in van alles verdiept, opleidingen gedaan en me steeds meer behandelingen eigen gemaakt. Ik ben schoonheidsspecialist en ook kapster, nagelstilist en heb zo steeds meer m’n eigen vorm en sfeer aan Studio Novèll gegeven.”

DEKENTJE De warme en hartelijke ontvangst in haar studio draagt ongetwijfeld bij aan de gestage groei die Linda de afgelopen paar jaar meemaakte. „Het begin was lastig door corona maar ik heb er helemaal geen spijt van dat ik de stap gemaakt heb de studio hier aan De Tuinderij te vestigen. Dat merk ik aan de reacties van klanten. Ik bouw het liefste een band op zodat ik weet hoe ik ieder kan ontvangen. De sfeer, de entourage en de details zijn belangrijk. Eerlijk is eerlijk, niet altijd is een behandeling prettig, maar ik wil wel graag dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Daarom zorg ik voor een persoonlijke ontvangst. De ene vrouw wil graag een dekentje, een ander alle rust en stilte. Ik vraag ook altijd na een behandeling ‘Vond je het goed of ben je er blij mee?’ Want het streven is dat iedereen met waardering voor de behandeling hier weer weggaat.”

In de loop van de jaren heb ik me in van alles verdiept, opleidingen gedaan en me steeds meer behandelingen eigen gemaakt

,,Daarbij”, meent Linda, „vaak zijn behandelingen om je mooier te maken niet alleen dat accentueren van je eigen schoonheid. Veel vrouwen hebben last van de ongemakken van ontharen. Laserontharing is dan een goede oplossing. Het gaat erom dat je je beter voelt over jezelf en gelukkiger.”

BRUIDEN Linda biedt een grote keuze in behandelingen. „Vanzelfsprekend komen bepaalde behandelingen vaker voor dan anderen. Ik richt me ook op vrouwen die bepaalde wensen hebben. Dikwijls zijn ze regelmatig hier, maar ook doe ik bruiden. Mijn veelzijdigheid komt dan goed van pas. Na een proefsessie is het ongelooflijk leuk om op de dag er te zijn als de toekomstige echtgenoot zijn bruid ontmoet”, zegt Linda, „Dat is prachtige emotie.”

MOGELIJKHEDEN Binnenkort verhuist de studio. „Naar de begane grond. Ik merkte dat ik, doordat ik hier op de eerste etage zit, iets meer mogelijkheden nodig heb. Er komt dan bijvoorbeeld een kappersstoel, net wat makkelijker. Laserontharing, een haarkleurtje, waxen, wimpers en wenkbrauwen, je kan zelf kiezen hoe en wat je wilt laten doen. Het is een cadeautje aan jezelf. Dat maakt het voor mij ook zo leuk. Voor iedereen is een behandeling anders.”

Studio Novèll
De Tuinderij 18
3833 SC Leusden
Tel. 06-10890784

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie