De wethouders Werk en Inkomen van deelnemende gemeenten uit de arbeidsmarktregio Amersfoort, tekenden met Tof Thissen van het UWV de overeenkomst.
De wethouders Werk en Inkomen van deelnemende gemeenten uit de arbeidsmarktregio Amersfoort, tekenden met Tof Thissen van het UWV de overeenkomst. WSP regio Amersfoort

Gezamenlijk ‘Werkcentrum’ regio Amersfoort stap dichterbij

4 mei 2022 om 10:14 Zakelijk

LEUSDEN Met de ondertekening van een overeenkomst is een Werkcentrum als centrale plek waar alle inwoners uit de arbeidsmarktregio Amersfoort terecht kunnen voor advies, ondersteuning en inspiratie over werk, scholing en loopbaan een stap dichterbij gekomen. 

Op donderdag 28 april hebben de wethouders Werk en Inkomen van de gemeenten uit de arbeidsmarktregio Amersfoort, samen met Tof Thissen, algemeen directeur van UWV Werkbedrijf, hun handtekening gezet onder een overeenkomst. 

VEEL PARTIJEN Op Stadsring 75 in Amersfoort opent na de zomer het Werkcentrum voor de regio. Dit moet een plek worden waar samenwerkende partners vanuit één loket fysiek en digitaal hulp aan alle burgers bieden op het gebied van werk en inkomen. In het Werkcentrum regio Amersfoort werken UWV en de gemeenten Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk, Baarn, Bunschoten en Soest samen met meerdere partners, waaronder de vakbonden CNV en FNV, werkgeversorganisatie VNO/NCW en onderwijsinstellingen. Het Werkgeversservicepunt (WSP), het Leerwerkloket en het Jongerenloket regio Amersfoort maken ook deel uit van het Werkcentrum.

Zodra het nieuwe stadhuis van de Gemeente Amersfoort is gerealiseerd, krijgt het Werkcentrum regio Amersfoort daar haar definitieve plek. Totdat het centrum haar deuren opent, kunnen werkzoekenden met vragen rondom werk zich melden bij het WSP regio Amersfoort via deze website

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie