Gitty U'Ren-Slag: 'Veel mensen wachten te lang.'
Gitty U'Ren-Slag: 'Veel mensen wachten te lang.' Gitty U'Ren-Slag/EVON
Vakvrouwen in Beeld

Relatie-coach zorgt voor balans

26 mei 2022 om 18:31 Zakelijk

AMERSFOORT Eigenlijk noemt Gitty U’Ren-Slag zich liever relatie-coach. Want de juiste balans in een relatie is een deel van de oplossing. „Het zijn dikwijls periodes in het leven die leiden tot relatieproblemen,” legt Gitty U’Ren-Slag uit. „Iedere levensfase, eerst de periode zonder kinderen, dan met kinderen en later de midlifecrisis, heeft invloed op hoe je in je relatie staat. En dan zie ik dat mensen vaak graag wel verder willen, maar het lukt niet.”

Arnoud J Spaaij

U’Ren heeft zich in de loop van de jaren meer gericht op relatieproblemen in liefdesrelaties. Meestal is er veel werk aan de winkel. „Ik kan helpen voordat je bij de scheidingsadvocaat terecht komt. Vaak wachten mensen te lang om mijn hulp te vragen. En toch kan ik veel doen. Ik analyseer en leg de vinger op de zere plek. Ik werk soms met gezinspoppetjes om situaties duidelijk te maken. Zo kan ik weer zorgen dat mensen de ontwrichtte relatie in een nieuwe balans krijgen. En mensen komen daar dikwijls sterker uit.” 

Haar specialisme heeft U’Ren aangewend om vanuit haar eigen praktijk te werken. Haar coaching helpt veel mensen in allerlei situaties. „Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis, maar ook elders. Het gaat er vooral om dat je hulp geboden krijgt. Relatieproblemen leiden vaak tot chronische stress. Dat is echt ongezond.” Ze doet haar werk niet per se omdat ze een vrouw is. „Ik denk niet dat het van belang is. Zelf heb ik een gezin waar het geen rol speelt. Mijn man heeft net zo goed voor de kinderen gezorgd. Op mijn vak heeft het niet echt veel invloed.” 

Haar werk vindt ze fantastisch: „Mensen kunnen het zelf oplossen. Ik zorg ervoor dat ze dat zien. Als ze maar tijdig komen. Want anders doen ze zichzelf tekort.”

Balans Coach Amersfoort
Tel. 06-21274652
www.balanscoachamersfoort.nl

Deze advertorial is onderdeel van onze speciale uitgave Vakvrouwen in Beeld. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Leusder Krant.nl? Neem dan contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of Linde Meijerink (0342-494258 l.meijerink@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie