Vestigingsmanager John Hulsenboom van Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer.
Vestigingsmanager John Hulsenboom van Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer. Rinus van Denderen
Ondernemer in beeld

Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer: ‘Verduurzaming van projecten én als werkgever’

13 oktober 2022 om 18:26 Zakelijk

LEUSDEN Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer is verantwoordelijk voor beheer, onderhoud en in stand houden van bestaande installaties. Het Leusdense bedrijf groeit en is op zoek naar servicetechnici die op locatie het beheer en onderhoud uitvoeren van de installaties en willen werken aan uitdagende projecten.

Marco Jansen

Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer is onderdeel van VpG Techniek. Hieronder vallen zes werkmaatschappijen, gevestigd door het land. John Hulsenboom is sinds juli 2021 vestigingsmanager op de locatie Plantageweg 3 in Leusden.

„Wij zijn actief in de technische installatiebranche. Onze opdrachtgevers komen uit de zorgsector, onderwijs, utiliteit en een klein deel industrie. Onze naamsbekendheid reikt van Arnhem tot Amsterdam en Utrecht, maar vrijwel al onze medewerkers wonen op een steenworp afstand van Leusden.”

Wij stimuleren heel erg dat iedereen blijft leren, want in de techniek leer je door alle veranderingen een leven lang

Het werk betreft gebouwgebonden installaties: onder meer luchtbehandeling en airco, verwarming, elektrotechnische installaties, noodverlichting, beveiliging en verduurzaming door onder andere warmtepompen en LED-verlichting. We zorgen dat alles voldoet aan de wettelijke eisen en verzorgen goede managementrapportages en meerjaren onderhoudsprognoses, zodat onze opdrachtgevers én onze medewerkers precies weten waar ze de komende jaren aan toe zijn.”

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Je kunt contact opnemen met John Hulsenboom: 06-25754752 /  john.hulsenboom@srib.nl. Of check de openstaande vacatures op: https://werkenbijvpgtechniek.nl/werken-bij/schreuder- ruitenbeek-installatiebeheer

DUURZAAM VERVANGEN Uit de meerjaren onderhoudsprognoses komen vervangingsadviezen die vaak duurzaam zijn. „We kijken altijd of we kunnen verduurzamen in plaats van installaties één op één vervangen. Een cv-ketel van twintig jaar oud met gebreken kan vervangen worden door een hoogrendementsketel of een warmtepomp, zodat het gebouw van het gas af kan. Hierin denkt ons personeel actief mee. De monteurs kennen de klant immers het best! Momenteel voeren we bij een zorginstelling een verduurzamingstraject door met warmtepompen in combinatie met cv-ketels. Door dit hybride systeem wordt aanzienlijk bespaard. Een heel mooi traject, waar we van ontwerp tot en met oplevering bij betrokken zijn.”

PERSOONLIJKE BAND Bijzonder is de vaak al jarenlange relatie met klanten. „Klanten vragen veelal naar medewerkers van ons die ze al kennen en zo wordt een persoonlijke band opgebouwd. Ook medewerkers zijn al vele jaren bij ons in dienst. Dit zorgt voor een informele sfeer. Wij staan bekend om de kwaliteit die we leveren, maar ook om onze betrokkenheid als werkgever bij onze mensen. Goed werk leveren begint bij tevreden medewerkers. We zijn sterk gefocust op duurzaamheid van ons personeel; dat plaatsen we dagelijks op de voorgrond. Zaken als een auto, telefoon, werkkleding en gereedschap zijn bij ons goed geregeld, zodat je je werk goed kunt doen. Daarnaast liggen de salarissen hoog, tot wel 30 procent boven cao.”

Daarnaast liggen de salarissen hoog, tot wel 30 procent boven cao

Schreuder-Ruitenbeek wil het goede voorbeeld geven en heeft zelf een modern, duurzaam pand: gasloos, met moderne installaties en een mooie uitstraling. „De bedrijfsauto’s verduurzamen we naar hybride. Hoe sneller we groeien, hoe sneller dit gaat.”

De sfeer in het bedrijf met veertig medewerkers kenmerkt Hulsenboom als familiair. „Iedereen kent elkaar en weet hoe het met elkaar gaat. Op vrijdagmiddag is er een altijd drukbezochte borrel en de actieve personeelsvereniging organiseert vier a vijf keer per jaar een leuke activiteit. Ook is er de vaste Kerstborrel en zomerbarbecue.”

VRIJHEID EN VERTROUWEN Medewerkers krijgen vrijheid en vertrouwen. Servicemonteurs/-technici die op locatie het beheer en onderhoud uitvoeren aan de installaties rijden veelal gelijk naar de klant toe en komen af en toe voor overleg of materialen naar kantoor. ,,We proberen groot onderhoud in koppels van twee te doen. Dat is gezelliger en efficiënt werken.”

Bij Schreuder-Ruitenbeek zijn goede doorgroeimogelijkheden. „Een medewerker die 17 jaar geleden begon als hulpmonteur, is onlangs gepromoveerd tot projectleider. Wij stimuleren heel erg dat iedereen blijft leren, want in de techniek leer je door alle veranderingen een leven lang. Wij stippelen een persoonlijk carrièrepad met je uit met een goed toekomstperspectief voor iedereen die dit wil.”

Deze advertorial wordt u aangeboden door Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Leusder Krant.nl? Neem dan contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494258, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie