Martine du Floo
Martine du Floo Martine du Floo
Ondernemer in beeld

Bewegingsdeskundige Martine du Floo geeft mensen met kanker maatwerk begeleiding

8 februari 2023 om 15:28 Zakelijk

LEUSDEN Jaarlijks krijgen bijna 120.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. Een ingewikkelde ziekte die nog steeds niet altijd makkelijk te genezen is. ,,Een gezonde leefstijl en een sterk lichaam kunnen een positief effect hebben voor, tijdens en na behandelingen.”

Voor een maatwerk beweegprogramma kunnen mensen met kanker terecht bij Martine du Floo. Zij is bewegingsdeskundige met ruim veertig jaar ervaring en gecertificeerd fitnesstrainer oncologie. 

ZELFVERTROUWEN Het beweeg-programma is erop gericht om deelnemers te laten ervaren op welke manier fysieke beweging hun herstelproces ondersteunt en ze zo meer zelfvertrouwen te geven. Bijvoorbeeld om weer het ‘normale’ leven op te pakken, of aan groepssportlessen deel te nemen.

Het programma start na een intake en contact met de huidige behandelaar met individuele trainingen. Na verloop van tijd kunnen deelnemers ervoor kiezen om in kleine groepen te bewegen.

POSITIEVE EFFECTEN ,,Uit verschillende onderzoeken komt naar voren dat krachttraining voor kankerpatiënten positieve effecten heeft. Zelfs intensief trainen - onder gespecialiseerde begeleiding en afgestemd op de individuele mogelijkheden - behoort tot de mogelijkheden. Bovendien is gebleken dat mensen die tijdens chemotherapie deelnemen aan fysieke training deze therapie beter kunnen verdragen dan mensen die minder of niet bewegen.”

VLOT HERSTEL ,,Bewegen zorgt voor een betere fysieke gezondheid. Dat leidt tot een vlotter herstel na bijvoorbeeld een zware operatie. Maar het zorgt ook voor een betere uitgangspositie voorafgaand aan een operatie.”

SPORT 2000 Martine verzorgt de trainingen bij fitnesscentrum Sport 2000, aan de Hamersveldseweg 80. Voor informatie: www.martinedufloo.nl, tel. 06-50523566 of training@martinedufloo.nl..

Deze advertorial wordt u aangeboden door Martine du Floo. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Leusder Krant.nl? Neem dan contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie