Fred van Ewijk: 'Je kunt in Winkelcentrum De Hamershof alles kopen voor een sfeervol en vrolijk Pasen.'
Fred van Ewijk: 'Je kunt in Winkelcentrum De Hamershof alles kopen voor een sfeervol en vrolijk Pasen.' Peter Beijer
De Etalage

Paasinkopen doe je in De Hamershof Leusden

22 maart 2023 om 10:55 Zakelijk

LEUSDEN Het voorjaar en daarmee ook Pasen nadert met rasse schreden. Een aantal sfeervolle dagen starten Goede Vrijdag, 7 april. Voor inkopen hoeft de Leusdenaar niet ver de deur uit. In winkelcentrum De Hamershof is alles verkrijgbaar voor een vrolijk Pasen.

Pasen, dat is met het gezin gezellig ontbijten, mooi gedekte tafels, een fijne sfeer en hopelijk lekker weer. Ook een leuk idee: genieten tijdens de paasbrunch van gekookte en versierde eitjes, een paasstol, broodjes met zoet en hartig beleg bijvoorbeeld eiersalade en zoete gerechten zoals kaneelbroodjes. Ook de chocolade-eitjes mogen niet ontbreken. Kortom, het zijn dagen om naar uit te kijken. Het huis sfeervol inrichten en als we toch bezig zijn, zetten we buiten op het terras of op het balkon mooie bloembakken neer en halen we een bloemetje in huis.

Fijn van winkelen in de Hamershof; er is genoeg gelegenheid om ook iets te drinken of te eten

NEGENTIG WINKELS OM DE HOEK

Genoeg werk aan de winkel dus en wat is het dan fijn dat in Leusden, ‘om de hoek’, een winkelcentrum is waar alles aanwezig is voor een heerlijk Pasen. Winkelcentrum De Hamershof met circa negentig winkels is één van de plezierigste winkelcentra in de regio. Het winkelcentrum biedt een grote diversiteit zoals supermarkten, cadeauzaken, bloemenwinkels, boekhandels, modezaken, schoenenzaken, juweliers en vele andere speciaalzaken. Ook zijn er enkele kapsalons en kun je op verschillende plaatsen iets eten of drinken. Het winkelcentrum is goed te bereiken met de auto en parkeren is gratis.

GRATIS PARKEREN

Fred van Ewijk, voorzitter van de activiteitencommissie van Winkelcentrum De Hamershof, weet daar alles van. ,,De mensen in Leusden hebben het toch prima voor elkaar. Een winkelcentrum, midden in het dorp waar je gratis kan parkeren en via ‘one-stop-shopping’ in een keer kan slagen.”

Zo is het inderdaad, je laat je auto achter in de ruime parkeergelegenheid aan de rand van het winkelcentrum en je wandelt De Hamershof in. ,,Een mooie mix met landelijke ketens, maar ook lokale winkeliers die hier al generaties lang huizen”, vertelt Fred.

Fred vertelt zijn verhaal terwijl hij een kop koffie nuttigt bij Jeroens Paviljoen, centraal gelegen in het winkelcentrum. ,,Dat is het fijne van winkelen in de Hamershof; genoeg gelegenheid om iets te drinken of te eten. Niet alleen bij Jeroen, maar we hebben een restaurant, een pizzeria, een snackbar. Je parkeert één keer je auto en je slaagt volledig in de Hamershof.”

Een vrolijk Pasen start dus in winkelcentrum De Hamershof met zo’n negentig verschillende winkels, zoals supermarkten, cadeauzaken, bloemenwinkels, boekhandels, modezaken, schoenenzaken, juweliers en vele andere speciaalzaken. Ook zijn er enkele kapsalons en kun je op verschillende plaatsen iets eten of drinken. Kom deze dagen gezellig winkelen.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Peter Beijer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie