De aangelegde skibaan maakt nu plaats voor een zomers terras.
De aangelegde skibaan maakt nu plaats voor een zomers terras. Club Four Seasons
De Etalage

Alle seizoenen feest bij vernieuwde Club Four Seasons Leusden

23 maart 2023 om 08:57 Zakelijk

LEUSDEN Four Seasons maakt een frisse start onder de naam Club Four Seasons. Ondernemer Sander van der Schoot concludeert na twee jaar dat zijn bedrijf het meest geschikt is voor het organiseren van grote partijen. Daar ligt zijn kracht en passie. De aanvragen blijven binnenstromen.

Een zomers terras met zwembad. Hartje winter skiën op de speciaal aangelegde baan. Italiaanse avonden op het binnenplein, mét fontein. Of een dj die voor vierhonderd mensen draait tijdens een dance-feestje. Niets is te gek voor Sander van der Schoot, die met Schoot Verhuur al meer dan 25 jaar ervaring heeft in de evenementen. Drie jaar geleden opende hij zijn tweede ‘horecakindje’: Four Seasons.

Sander van der Schoot jaagt zijn absolute droom achterna

De club biedt vertier in Leusden, vlak naast het AFAS theater, in het oude postkantoor aan de Kastanjelaan. En daarmee jaagt Van der Schoot, die naar eigen zeggen ‘niet stil kan zitten’, zijn absolute droom achterna. ,,Ik ben een echte ondernemer en had de ambitie om naast mijn verhuurbedrijf een grote horecazaak te openen. Dat ik nu mijn passie kwijt kan, is natuurlijk fantastisch.” 

(Artikel gaat verder onder de afbeelding).


Club Four Seasons zorgt voor vertier in alle seizoenen. - Foto: Club Four Seasons

HOTSPOT

Club Four Seasons heeft een grote evenementenruimte, een kleinere zaal en een buitenterras. Van der Schoot noemt het de ‘hotspot van Leusden’, waar mensen ‘met de seizoenen mee’ borrelen en feesten. De winter maakt nu plaats voor de lente en zomer. ,,We zijn nu ons terras aan het klaarmaken. Zo hebben we een zwembad met strandstoeltjes en bouwen we aan een huisje waar je met z’n allen kunt barbecuen. Ook dat is een leuke fase: ik sleutel en klus graag. Vanaf april zijn we helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.”

Ik ben creatief en zoek naar een mix tussen zelf organiseren van feesten, jazz-avonden, of borrels en bruiloften ingericht naar de smaak van de aanvrager

Het unieke aan het concept is dat grote groepen van ongeveer vijfhonderd mensen terecht kunnen bij Club Four Seasons. Daarnaast bieden weinig horecalocaties in de omgeving Amersfoort evenementen en bedrijfsborrels op maat. Precies waar Van der Schoot goed in is. ,,Ik ben graag creatief bezig en zoek naar een leuke mix tussen het zelf organiseren van feesten of bijvoorbeeld jazz-avonden, en borrels of bruiloften die helemaal zijn ingericht naar de smaak van de aanvrager. Het kan allemaal bij ons.”

FOCUS

Voorheen bood Club Four Seasons nog een á la carte-menu aan, maar dat is voor Van der Schoot inmiddels een gepasseerd station. ,,Het aantal aanvragen voor feesten en partijen blijft binnenkomen, dus ik wil me daar volledig op focussen.” Zijn ideaal? ,,Zo lang mogelijk mooie evenementen organiseren. Of het nu bedrijfsfeesten, themafeesten of verjaardagen zijn. Het gaat om mensen vermaken. Dan ben ik het gelukkigst.” 

Club Four Seasons, Kastanjelaan 1, 3833 AN Leusden, tel. 033-3030727, www.restaurantfourseasons.nl.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie