Beweegcoach Jeffrey van den Dikkenberg van SportXperience Leusden.
Beweegcoach Jeffrey van den Dikkenberg van SportXperience Leusden. Sportxperienceleusden
Advertorial

Rondje Bewegen: beweegaanbod voor iedereen van 55 jaar en ouder

11 mei 2023 om 13:08 Zakelijk

LEUSDEN Afgelopen voorjaar was de start van een nieuw sportproject, genaamd Rondje Bewegen 55-plus. Na de succesvolle pilotfase gaat het project door. Vanaf dinsdag 16 mei kunnen Leusdenaren weer meedoen.

Het is veilig en toegankelijk voor iedereen van 55 jaar en ouder met een redelijke fitte conditie. Dus dit is voor inwoners die graag in beweging komen en blijven en gezellig actief willen zijn en elkaar ontmoeten.

SAMENWERKINGEN

Op zo’n ochtend maakten de deelnemers kennis met verschillende sport- en beweegvormen. De activiteiten zijn uitdagend en gevarieerd, maar bovenal leuk om te doen. Deze worden onder meer gegeven door professionals, waaronder ervaren trainers en coaches van sportverenigingen. Zo was er al een samenwerking met LHV, The Red Caps, Amicale de pétanque, Dynamic tennis en Academas. Ook de komende periode is er een samenwerking met sportverenigingen.

Het geheel staat onder leiding van Jeffrey van den Dikkenberg. Hij is als beweegcoach actief bij SportXperience Leusden. Deze stichting is de basis voor de realisatie van het project, samen met Leusden in beweging.

PROEFLES

De activiteiten worden in Sportcentrum Buiningpark gegeven. Bij mooi weer kan er ook buiten gesport worden. De inloop is vanaf 10.00 uur en de groep is actief van 10.15 tot 11.30 uur. Voor en na het sport- en beweegactiviteiten is er gelegenheid om gezellig wat te drinken. ,,Je kan een gratis proefles doen, daarna is het 5 euro per keer inclusief een kop koffie of thee. Kom lekker in beweging, want sporten doet écht wat met je.”

Voor meer informatie kan gebeld of geappt worden met Jeffrey van den Dikkenberg, tel: 06-38102532 of gekeken op de website: www.sportxperienceleusden.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door SportXperience Leusden. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Leusder Krant.nl? Neem dan contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie