Hoe meer mensen zich inschrijven voor de Maand van de Duurzaamheid, hoe hoger de korting.
Hoe meer mensen zich inschrijven voor de Maand van de Duurzaamheid, hoe hoger de korting. PR
Advertorial

Youen organiseert de Maand van Duurzaamheid en een online informatie-avond

16 september 2023 om 16:54 Zakelijk

LEUSDEN Het kan zijn opgevallen dat Youen in gemeente Leusden de Maand van de Duurzaamheid organiseert. In de actiemaand september werken inwoners uit de gemeente toe naar grote kortingen. ,,Zo kunnen we samen de gemeente te verduurzamen.”

Het aanschaffen van een zonnepanelen installatie kan soms veel vragen met zich meebrengen. Daarom verzorgt Youen op woensdag 20 september een online informatieavond. Meedoen kan met een vrijblijvende inschrijving via www.youen.nl/Leusden.

FLINKE KORTING

Samenwerken voor lagere prijzen: hoe meer mensen zich inschrijven voor de Maand van de Duurzaamheid, hoe hoger de korting. Deze korting kan oplopen tot 30 euro per paneel. Zestien panelen betekent dan een korting van 480 euro. ,,Zo krijg je zonnepanelen van een hoge kwaliteit voor een betere prijs. Betrouwbare, lokaal & regionaal, altijd dichtbij.

BETROUWBAAR EN LOKAAL

Youen uit Nijkerk is al tien jaar lang een betrouwbare naam in de zonnepanelenindustrie. Het in Nijkerk gevestigde installateursbedrijf werkt zo veel mogelijk met Europese leveranciers en kiest voor kwaliteit met partijen als Draka en Van der Valk. ,,Dit heeft direct een positieve invloed op de terugverdientijd van het systeem. In combinatie met de kennis van duurzame zonnepanelen, waarvan de garanties oplopen tot maar liefst 30 jaar, is dat financieel slim, goed voor ons milieu en het maakt het je minder afhankelijk van de energiemaatschappij.”

ONLINE INFORMATIEAVOND

Wie benieuwd is naar wat Youen voor iemand kan betekenen, of nog boordevol vragen over zonnepanelen zit, kan op 20 september de online informatieavond bijwonen. ,,Zo krijg je lekker vanuit jouw eigen huis uitleg over de actie en zonnepanelen.” Inschrijving is mogelijk via www.youen.nl/Leusden. Persoonlijk contact kan ook. mischa.soetman@youen.nl of tel. 085-8222460. ,,Dan kom je direct in contact met één van onze specialisten.”

Deze advertorial wordt u aangeboden door Youen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Leusder Krant.nl? Neem dan contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie