De samenwerking tussen Fyn Ys en Jumbo Leusden krijgt een vervolg deze feestmaand.
De samenwerking tussen Fyn Ys en Jumbo Leusden krijgt een vervolg deze feestmaand. Eigen foto

Lokale samenwerking tussen Fyn Ys en Jumbo Leusden

5 december 2023 om 08:35 Zakelijk

LEUSDEN Dit najaar is de samenwerking tussen Fyn Ys en Jumbo Leusden gestart. Rond Sinterklaas waren de ambachtelijke chocoladeletters al verkrijgbaar in beide Jumbo-winkels in Leusden. Tijdens de feestdagen zijn de Ystaarten van Fyn Ys ook verkrijgbaar in beide Jumbo-winkels. ,,Bestel deze tijdig, wij zorgen ervoor dat ze voor u klaarstaan”, aldus William Wahle van Jumbo Leusden. 

Richting het eind van het jaar krijgt de samenwerking een vervolg met oliebollen. Zowel op de Hamershof, naast de Jumbo, als op de Biezenkamp, bij Fyn Ys staan gezellige oliebollenkramen. William Wahle: ,,Lokaal samenwerken vinden we geweldig. We kennen Jelle al heel lang en we bewonderen zijn passie voor heerlijk eten, we hebben veel zin in de samenwerking. De producten van Fyn Ys worden zo optimaal beschikbaar voor Leusden.” 

,,Samenwerken is altijd goed”, vult Jelle Horst van Fyn Ys aan. ,,Fantastisch hoe William en Karin met hun team beide winkels runnen, service en kwaliteit staan altijd voorop, net als bij ons. Van zulke ondernemers kan ik alleen maar leren.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie