Bibliotheek Leusden
Bibliotheek Leusden Bibliotheek Eemland

Gratis cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Leusden

20 maart 2023 om 14:15 Zorg

LEUSDEN  Er komen steeds meer digitale mogelijkheden voor mensen om de eigen gezondheid te controleren en hun zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen maken gebruik van een patiëntenportaal. En het videoconsult komt geregeld in de plaats van een afspraak op locatie. Wie wel wat hulp kan gebruiken bij deze digitale ontwikkelingen kan gratis de cursus DigiVitaler volgen in de Bibliotheek Leusden.

Tijdens de cursus maken deelnemers kennis met digitale zorg en leren de mogelijkheden van digitale zorg kennen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van korte filmpjes met uitleg. Door er vervolgens mee te oefenen, leer je het ook zelf te gebruiken. Aan bod komen bijvoorbeeld het patiëntenportaal van de huisarts en van het ziekenhuis, de websites Thuisarts.nl en Apotheek.nl, online een afspraak maken en het videoconsult.

De cursus wordt georganiseerd door DigiTaalhuis Leusden en start woensdag 12 april van 14.00 tot 16.00 uur. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten op de woensdagen 12, 19 en 26 april.
Aanmelden kan via de website www.bibliotheekeemland.nl, aan de balie van de Bibliotheek of telefonisch 033-4631914.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie