1 januari 1900 om 00:00 Lokaal nieuws

Voelt u zich fit en in balans? Wilt u persoonlijke doelen realiseren in 2013? Zou u het ook fijn vinden om u geestelijk en lichamelijk helemaal in balans te voelen? Door de snelheid van l even van de laatste jaren raken steeds meer mensen uit balans. Depressie, burn-out en overgewicht zijn enkele van de aanwijsbare gevolgen hiervan. Om dit te voorkomen en “je lekker in je vel” en fit te voelen is een verantwoorde leefstijl essentieel. Maar wat is een verantwoorde leefstijl? Iedereen weet natuurlijk wel dat gezond eten en bewegen belangrijk zijn, maar feit is ook dat iedere persoon anders is. Dus wat voor de één goed werkt, past helemaal niet bij de ander. Daarom is een persoonlijke aanpak essentieel.  

De kracht van een MARK Professional? Een MARK Professional is opgeleid om mensen persoonlijk te begeleiden om zowel fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel als spiritueel in balans te komen en te blijven. Het resultaat van deze integrale aanpak is een langdurig effect én blijvende gedragsverandering. Dus: u voelt zich fit, bereikt een gezond gewicht en bent lichamelijk én geestelijk in balans. Het leven wordt leuker want u voelt zich fit en vitaal! “Natuurlijk in Balans” is een vitaliteitsprogramma van 12 weken, waarbij u bewust wordt van de ingrediënten van een gezonde actieve leefstijl. Daarnaast wordt u begeleid bij het realiseren van uw persoonlijke doelstelling, bijvoorbeeld een gezond gewicht, een betere (werk-privé) balans en meer vitaliteit. Gedurende 12 weken worden onderwerpen als “Het belang van goede eiwitten, koolhydraten en vetten”, “Stofwisseling en Spijsvertering”, “Beweging en ontspanning”, “Pro-activiteit, doelen en prioriteiten stellen”, “Effectieve Communicatie”,“Persoonlijke kwaliteiten en valkuilen”,  en “Omgaan met belemmerende gedachten” behandeld. Voor aanvang van het programma krijgt u een individueel intakeboekje, met daarin o.a. een Balanstest en een Leefstijl-en Voedingsanalyse zodat u  weet wat wel en wat niet bij u past. De kosten voor dit totale programma voor 12 weken bedragen €150,-incl. btw per deelnemer, uitgaande van een groepsgrootte van 10-15 deelnemers. Heeft u interesse? Kom dan naar de workshop die van start zal gaan op 23 januari as. van 20.00 – 21.30 uur, Kleine Koppel 16 in Amersfoort! Bij voldoende animo zal er ook binnenkort één van start gaan bij Theo Meijer Sport in Leusden.

Informatie bij Nienke van ’t Spijker tel. 06-516 99 807 email: Nienke@spijkercoach.nl (MARK Professional) of kijk op www.natuurlijkinbalans.nu  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie