Schildercursus Latent Talent
Schildercursus Latent Talent Mary van Westenbrugge

Schildercursus van Latent Talent

1 februari 2022 om 12:55 Lokaal Deel je nieuws

LATENT TALENT CURSUS: ACRYLVERF, TIPS EN TRICKS, SCHILDEREN MET PLEZIER
Nu de maatregelen rond Covid-19 verder zijn versoepeld, kan je weer met je creatieve talenten aan de slag. In een veilige omgeving gezellig met mede cursisten leren kunstschilderen.

Je hoeft natuurlijk niet meteen de nieuwe Vincent van Gogh te worden maar heb je altijd al een kwast vast willen houden maar nooit over die drempel kunnen komen, dan is dit je kans. Schilderen moet je leren, talent heb je en die moet je ontwikkelen. Je kunt op alles schilderen canvasdoek, papier, hout, glas, op de muur etc. Andere materialen erin verwerken.
Geef de richting aan die jou het meeste inspireert. Wat betreft het onderwerp, die kun je zelf kiezen of een gezamenlijk onderwerp om mee te beginnen. Bij voorkeur eigen materiaal meebrengen.
Heb je interesse en je wilt graag ter inspiratie met anderen samenwerken geef je dan op dan gaan wij er wat leuks van maken. Meer informatie over deze schildercursus vind je op de website van Latent Talent: www.latenttalent.org onder “Cursus Creatief” met cursusnummer 67.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie