Trisage meer dan massage

21 september 2011 om 00:00 Ondernemend

Trisage Praktijk,de onderneming van Monica zelf, is gespecialiseerd in diverse massagesoorten van sportmassage tot verschillende therapeutische massages, ontspanningsmassage en zelfs een speciale figuurcorrigerende en anti-cellulite behandeling, genaamd Lypossage. Daarnaast geeft Monica ook nog voedings- en leefstijladviezen, door mensen te leren hoe je het beste kunt werken en waar je op moet letten wanneer je bijvoorbeeld je bureau en beeldscherm instelt.

LEUSDEN - Tien jaar na de start van haar massagepraktijk Trisage, krijgt Monica Geboers gezelschap van Skinstitute het instituut voor huidverbetering en permanente ontharing van Irma van Weij en Pedicure Salon Jolanda voor cosmetische voetbehandelingen en nagelreparatie van Jolanda Reijerse. Allemaal werken ze als zelfstandige ondernemers,maar vormen samen Beauty en Wellness Centrum Leusden.Monica geeft aan dat er nog plaats is voor een zelfstandige ondernemer.

Klanten zoeken en vinden ontspanning bij Trisage, waar Monica haar best doet om stress en de daarbij vastzittende spiermassa’s op te lossen. ‘Wie bij mij binnenkomt krijgt altijd eerst een intakegesprek, zelfs wanneer je komt voor ontspanning. Het is belangrijk om te weten waarom iemand naar Trisage komt, samen bespreken we welke soort massage het meest geschikt is.’

Sportmassage is één van de massagetechnieken bij Trisage. ,,Je hoeft geen sporter te zijn, om voor sportmassage in aanmerking te komen”, vertelt Monica. ,,Deze kan zowel ontspannend als intensief gegeven worden en is uitermate geschikt voor nek en rugklachten.”

Monica werkt ook therapeutisch, bijvoorbeeld bij klachten die veroorzaakt worden door spataderen. ,,Mensen die last hebben van spataderen hebben vaak klachten als kramp, pijnlijke, onrustige en/of vermoeide benen. Door de spatadertherapie, die mensen trouwens als zeer aangenaam ervaren, breng ik de bloedsomloop op gang en dat vermindert de klachten. Spatadertherapie is goed voor iedereen, maar wordt vooral veel gedaan bij zwangere vrouwen die door de verloskundigen naar mij doorverwezen worden. Voor zwangeren zijn spataderen meestal van voorbijgaande aard, maar het leuke is dat ze na de zwangerschap vaak gewoon langs blijven komen.”

Moddermassage is nieuw bij Trisage. ,,Het is een ontspanningsmassage op basis van een natuurlijke moddercrème”, legt Monica uit. ,,Douchen na de behandeling is niet nodig, de crème wordt nagenoeg helemaal door de huid opgenomen. Eigenlijk werkt het dus op twee fronten, de massage ontspant en de crème zorgt voor een zijdezachte huid.”

Trisage Praktijk, Slaperdijk 42, telefoon: 06-21881545, info@trisage.nl, www.trisage.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie