Plezier in het 'spelletje' staat bij de Green Giants centraal
Plezier in het 'spelletje' staat bij de Green Giants centraal Rinus van Denderen

Green Giants focust zich op breedtesport

17 september 2021 om 18:57 Overig

LEUSDEN Basketbalvereniging de Green Giants - die dit jaar haar veertigjarig bestaan ‘viert’ en sinds drie jaar actief is in de sportzaal van Multifunctioneel Centrum Antares - telt momenteel tachtig leden en staat met haar jeugd- en seniorenteams te popelen om op zaterdag 18 september in competitieverband weer van start te kunnen gaan. 

Voorzitter Kai van Wezel: ,,Nieuwe spelende leden (jeugd en senioren) zijn van harte welkom bij de club. Ook het momenteel krappe vrijwilligersbestand verdiend uitbreiding. Plezier in de sport is voor Green Giants een belangrijke pijler. Natuurlijk willen we ook presteren, maar niet ten koste van sfeer en gezelligheid.” 

Jeugdtrainer Philip Kok: ,,Met de jongste jeugd (U10 en U12) spelen we met streekgenoten in de regionale Eemland competitie. De overige jeugd- en seniorenteams onder auspiciën van de NBB. Het is fijn om te constateren dat het animo voor basketbal, zeker bij de jeugd, groeiende is. Meer jeugd(teams) houdt vanzelfsprekend ook in dat er meer trainerscapaciteit benodigd zal zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook gaat lukken.” 

In december aanstaande staat voor de Green Giants het Schoolbasketbaltoernooi op het programma. ,,Een voor ons belangrijk en groots evenement voor basisscholen (vanaf groep 5) uit Leusden en de regio. Een sportevenement waar we weer naar uitkijken”, aldus voorzitter Kai van Wezel. 

Voor meer informatie betreffende aanmelden leden en overige belangrijke zaken zie www.greengiants.nl.

Dit artikel maakt deel uit van een commerciële sportbijlage die half september in de Leusder Krant verscheen. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Arnout Wagemans u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06-55780473 of a.wagemans@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie