Naast de drie padelbanen buiten, realiseert Theo Meijer Sport in augustus ook drie binnenbanen.
Naast de drie padelbanen buiten, realiseert Theo Meijer Sport in augustus ook drie binnenbanen. Theo Meijer Sport

Nieuwe mogelijkheden: indoor padelsport in Leusden

22 juni 2023 om 14:37 Tennis

LEUSDEN Padel neemt een prominente plek in binnen de racketsport. De animo voor dit laagdrempelige spel is enorm, merkten de medewerkers van Theo Meijer Sport. ,,Jong of oud, beginner of gevorderde; het maakt niet uit, een potje padel is voor iedereen toegankelijk en levert al snel mooie rally’s op.”

Ondernemers Theo en Nika Meijer van Theo Meijer Sport Leusden speelden in mei 2022 al in op de steeds groeiende vraag. drie buitenbanen werden aangelegd, waarvan één een unieke single baan is. Veel enthousiaste spelers maken gebruik van deze vrij te boeken banen. Als eerste in Leusden biedt het sportcentrum nu ook indoor padelbanen aan, ‘ondanks de schaduwzijde die gepaard gaat met deze ontwikkeling, is er besloten om twee van de drie indoor tennisbanen te verbouwen.’ 

Die complexe keuze zat volgens de sportschool onder andere in het feit dat de tennisbanen al jaren worden verhuurd aan vaste groepen, waarvoor een tennismoment veel meer betekende dan een uurtje sporten. ,,Dankbaar voor alle sportieve momenten in de afgelopen jaren, is verandering toch soms onvermijdelijk en melden we met gepaste trots dat medio augustus maar liefst drie indoor padelbanen worden gerealiseerd.”
Voor meer informatie: tel. 033-4946409 of info@theomeijersport.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie