Wijnproeverij Lions Club Leusden

15 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

LEUSDEN - De Lions Club Leusden houdt weer samen met Wijnkoperij Henri Bloem uit Amersfoort haar jaarlijkse wijnproeverij op zondag 11 november.

Vinologen van Wijnkoperij Henri Bloem hebben meer dan 50 verschillende wijnen uit alle delen van de wereld geselecteerd. De opbrengst is geheel bestemd voor een viertal goede doelen, te weten het kindertehuis project ,,Hogar de Christo'' in Peru en de Koningin Emmaschool aan de Heiligenbergerweg te Amersfoort voor sponsering van de vakantieweek voor kinderen met een beperking. Daarnaast ondersteunen wij, in samenwerking met Amerpoort, een vakantieweek voor kinderen van ouders met een verstandelijke beperking en tenslotte een dagje uit met bewoners van Huize St. Joseph in Achterveld.

De wijnproeverij vindt ook dit jaar weer plaats in het Conferentie hotel Landgoed ISVW, Dodeweg 8 te Leusden, van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Kaasspecialist Fred de Lange uit Leusden is weer aanwezig om met een prachtig assortiment binnenlandse en buitenlandse kazen de wijnproeverij aan te kleden. Men kan ter plaatse wijn bestellen die bij u thuis kan worden afgeleverd.

De entreeprijs bedraagt € 10,00 per persoon. De gehele entree opbrengst komt ten goede aan eerder genoemde goede doelen.

Aanmelden voor de proeverij kan via de e-mail van de secretaris van de wijncommissie, te weten JM.boer.1@kpnmail.nl onder vermelding van wijnproeverij 2012.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie