Doe mee met bouwdorp

26 juli 2007 om 00:00 Nieuws

LEUSDEN - Het jaarlijkse zomerspektakel voor de Leusdense jeugd van 6 t/m 12 jaar vindt dit jaar al weer voor de drieëntwintigste maal plaats in de laatste week van de schoolvakantie. Op het parkeerterrein van de IJsbreker wacht een enorme berg sloophout dinsdagochtend op de maximaal 450 kinderen, die in het kader van het thema "Cartoon City" ongetwijfeld indrukwekkende hutten gaan bouwen. "Cartoon City" is een thema wat iedereen anders in kan vullen dus we gaan er vanuit dat we een mooi en gevarieerd dorp zullen creëren met z'n allen. Tijdens Bouwdorp wordt er niet alleen getimmerd en gezaagd, dagelijks is er een gevarieerd programma met spelletjes, knutselen, bouwdorpbios, tienkamp, playbackshow en kinderdisco. Daarnaast worden de kinderen ook nog regelmatig verrast met extra activiteiten. Via de bouwdorpkrant worden de kinderen dagelijks geïnformeerd over het programma en het laatste bouwdorpnieuws. Een enthousiaste groep van ruim 40 vrijwilligers staat nu al te popelen om er voor de kinderen weer een onvergetelijke week van te maken.

Van dinsdag t/m donderdag kunnen de kinderen dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur terecht op het bouwdorp. Vrijdag is een extra lange bouwdorpdag van 10.00 uur tot 18.30 uur. Tijdens de traditionele kindermarkt op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.15 uur kan heel Leusden de hutten komen bewonderen. Vervolgens sluiten de deelnemers bouwdorp feestelijk af met een leuke voorstelling en de prijsuitreikingen tussen 13.00 uur en 14.00 uur. Naast de prijzen voor de diverse wedstrijden en de tienkamp gaat ieder jaar weer de meeste aandacht uit naar de wisselbeker voor de mooiste hut.

Wij zorgen voor voldoende hout voor iedereen dus net als voorgaande jaren mag er geen eigen hout worden mee genomen. Op maandag 27 augustus vanaf 10.00 uur worden de kaartjes verkocht à € 15,- in de IJsbreker. Per persoon worden maximaal 4 kaarten verstrekt. Tijdig aanwezig zijn is aanbevolen. Er zijn maximaal 450 kaarten beschikbaar. Zoals ieder ander jaar zal het ook dit jaar weer hard gaan met de kaart verkoop en dus ook dit jaar is het motto: op = op. Om een goed verloop van de kaartverkoop te garanderen worden er vanaf circa 9.00 uur volgnummers uitgereikt. Voor meer informatie kijk op www.ijsbrekerleusden.nl of bel naar 033-4945691.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie