Ruim baan voor 25 ste bouwdorp

29 juli 2009 om 00:00 Nieuws

Op het parkeerterrein van de IJsbreker wacht een enorme berg sloophout dinsdagochtend op de maximaal 450 kinderen, die in het kader van deze feestweek ongetwijfeld indrukwekkende hutten gaan bouwen. Tijdens Bouwdorp wordt er niet alleen getimmerd en gezaagd, dagelijks is er een gevarieerd programma met onder meer bouwdorpbios, tienkamp, playbackshow en kinderdisco.

LEUSDEN - Het jaarlijkse zomerspektakel voor de Leusdense jeugd van 6 t/m 12 jaar vindt dit jaar voor de vijfentwintigste maal plaats in de laatste week van de schoolvakantie van 17 t/m 22 augustus.

Daarnaast worden ze verrast met extra activiteiten. Via de bouwdorpkrant worden de kinderen dagelijks geïnformeerd over het programma en het laatste bouwdorpnieuws. Een enthousiaste groep van ruim 40 vrijwilligers staat nu al te popelen om er voor de kinderen weer een onvergetelijke feestweek van te maken. Naast de prijzen voor de diverse wedstrijden en de tienkamp gaat ieder jaar weer de meeste aandacht uit naar de wisselbeker voor de mooiste hut.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie