Lotus- bloem massages

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

,,Ik leg mijn hele ziel en zaligheid in het masseren. Ik houd ervan om mensen te verzorgen en daarin kan ik in mijn eigen onderneming mijn gang gaan. Mijn klanten komen hier voor de ontspanning en dat ga ik ze zeker geven.”

LEUSDEN - Cora de With leerde masseren van een sportmasseur en volgde later nog opleidingen bij Volatile in Wijhe. Ze heeft er naar eigen zeggen aanleg voor. Na jarenlang masseren, vroegen haar trouwe klanten waarom ze eigenlijk niet een eigen zaak opende. De With luisterde naar haar klanten en opende kortgeleden haar onderneming De Lotusbloem Leusden voor massages en therapie. ,,Volgens mijn klanten masseer ik stevig maar wel heel zacht”, vertelt De With.

door Anja Kroes

De Lotusbloem Leusden biedt drie verschillende soorten massages: voetmassages, ontspanningsmassages en sportmassages. ,,Mijn voetmassages hebben hetzelfde soort effect als voetreflexmassages. De organen die in verbinding staan met de punten op de voetzool worden gestimuleerd en kunnen daardoor ook beter gaan werken en dan kan je weer beter in je vel komen te zitten. Ik ben geen arts, maar ik kan wel veel voor mensen betekenen.”

Bij de ontspanningsmassages en de sportmassages gaat Cora de zuivere essentiële oliën van Volatile gebruiken.

,,Bij de ontspanningsmassages kan de klant zelf een geur uitkiest die het beste bij hem of haar past. Maar bij sportmassages gebruik ik over het algemeen een neutrale olie en olie die van zichzelf een werking heeft, zoals “Painfree” en “Nek en schouder”. “Painfree” is een olie die speciaal geschikt is voor mensen die pijn hebben. Overigens hebben de essentiële oliën nog een andere functie. Je kunt er eenvoudig een eigen shampoo of crème mee creëren door ze toe te voegen aan een neutrale substantie. Alle producten zijn bij mij te verkrijgen.“

Maar er is meer dan massages, Cora is ook bedreven in de edelsteentherapie. ,,Elke edelsteen heeft haar eigen werking”, vertelt ze: ,,Je moet er heel erg mee oppassen. Je kunt niet zomaar zonder meer iedere steen dragen. Wat voor de een positief werkt, is voor een ander juist negatief. Edelstenen zijn heel persoonlijk, daarom pendel ik ze uit voor de mensen die ze gaan dragen. Zo weet je zeker dat je een steen hebt die goed voor je is.”

Cora is vol enthousiasme over De Lotusbloem Leusden.

,,Ik ben blij dat ik de stap naar een eigen onderneming gezet heb. Dat ik naar mijn klanten geluisterd heb, die zeiden: ‘Je bent zo goed, waarom ga je niet wat meer reclame voor jezelf maken. Nu is het zover, ik ga heel rustig aan beginnen en hoop dat ik steeds meer mensen kan helpen.”

De Lotusbloem Leusden, Zonnedauwhof 28, Leusden, 033-495 15 61.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie