Kangoeroe ochtend bij Antilopen

13 mei 2013 om 00:00 Nieuws

LEUSDEN - Korfbalclub Antilopen biedt de jongste jeugd in Leusden de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met korfbal. De vereniging organiseert op zaterdag 25 mei een speciale Kangoeroe spelletjes ochtend voor alle kinderen uit groep 1 tot en met 3.

Kinderen vanaf 4 tot en met 6 jaar kunnen bij Antilopen met de Kangoeroe Klup mee komen trainen. Bij de kangoeroes leren kinderen door spelletjes en oefeningen het korfbalspel. Korfbal is een teamsport, dat betekent dat de kinderen trainen en spelen in groepjes. Zo kunnen kinderen dus gemakkelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.

De speciale Kangoeroe ochtend op 25 mei duurt van 10.00 tot 11.30 uur en vindt plaats op de sportveld van korfbalclub Antilopen (op het Burgemeester Buiningpark). Kinderen kunnen kennismaken met Antilopen en het korfbalspel. Na afloop van de training gaat de groep gezellig wat drinken in de kantine.

De organisatie wil graag van te voren weten wie er langskomt en echte korfbalspelletjes wilt spelen. Aanmelden kan daarom bij Lisanne Huijzendveld, combinatiefunctionaris binnen Leusden. Stuur vóór 24 mei 2013 een e-mail naar lhuijzendveld@sro.nl met naam, leeftijd, school en groep. Voor vragen: 06-22246433.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie