Deelnemers aan de 'walk by'-actie kregen bij de sportschool eten en drinken om mee te nemen.
Deelnemers aan de 'walk by'-actie kregen bij de sportschool eten en drinken om mee te nemen. Sportschool Academas

Sportschool Academas brengt leden ‘corona-proof’ in beweging

1 maart 2021 om 14:02 Corona

LEUSDEN Leusdense sportscholen staan te popelen om weer aan de slag te kunnen. Die conclusie lijkt voor de hand te liggen nu een aantal bedrijven met creatieve initiatieven aan de weg timmert. 

door Daan Bleuel

Zo besteedden we eerder aandacht aan de ‘corona kilo-challenge’, waarbij verschillende sport- en healthondernemers zich verenigden om samen met geïnteresseerden op originele wijze de strijd met de corona-kilo’s aan te binden.  

WALK-BY ACTIE Maar ook sportschool Academas op het Burgemeester Buiningsportpark laat zich niet onbetuigd; een zogenoemde ‘Walk By’-actie bracht zaterdag een kleine 200 deelnemers in beweging. 

 ,,De actie was zaterdag echt een succes’’, laat eigenaar Richard Greving enthousiast weten.,,Precies waarvoor het bedoeld was. Een lekkere actieve afleiding voor onze leden in deze tijd. Naar buiten, in beweging en iets leuks. Fun coronaproof. En voor diegene die alleen is, hebben wij wandelmaatjes aangeboden. Zodat iedereen kon meedoen. De sfeer was top!’’

SCHERMMOE ,,Wij merkten dat jong en oud behoefte hebben aan beweging en plezier in deze tijd’’, aldus Greving. ,,Er word in onze sportschool heel veel georganiseerd om iedereen fit en vitaal te houden. Online trainingen zijn mooi, maar ook wij merken dat mensen schermmoe worden. Daarom bieden alle klanten persoonlijke trainingen aan gedurende de lockdown.’’ ‘

,,Maar hoe kan je iedereen blijven zien en iedereen een verzetje bieden in deze tijd?’’, vraagt Greving zich openlijk af. ,,Ook voor degenen voor wie alle online en andere mogelijkheden nu geen mogelijkheid zijn? Met onze walk-by-academas wilden wij al onze klanten in beweging brengen.’’

WANDELTOCHT De deelnemers maakten een wandeltocht door Leusden en de sportschoolhouder en zijn mensen stonden tussen 13.00 uur en 16.00 uur voor ze klaar bij de sportschool, met iets lekkers om onderweg mee te nemen. Uiteraard geheel coronaproof.

Meer informatie over ‘online’ trainingen die Academas samen andere NL Actief-sportscholen aanbieden is te vinden op Fitblijvendoenwesamen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie