Afbeelding
Frits de Ruig

HappyFest: carnaval voor mensen met een beperking in Fort33

18 februari 2020 om 17:08 Evenementen

LEUSDEN Elk jaar organiseert Fort33 een carnavalsfeest voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier wordt ieder jaar weer ontzettend naar toegeleefd door de bezoekers en op  maandag 17 februari was het weer zover. Meer dan driehonderd bezoekers en begeleiders vierden samen een feest dat mede mogelijk werd gemaakt door Versus events, CV de Puupenkoppen, CV de Carnavalleien, Grootstad St. Joris, Karnavalsvereniging De Keuters, C.V. De Hooge Narren, Carnavalssociëteit de VathorsterLakeien, CV de Klepper, @Unctusgrandis, Amerblaozers Amersfoort en de zangers Mike Klein en Johan van Waas.

Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers heeft iedereen zich ingezet om van dit jaarlijkse evenement tot een succes te maken. ,,En dat is gelukt", volgens Lennert Bont, coördinator van Fort33. ,,Net als het Sinterklaasfeest en disco Fort Happy is dezelfde groep vrijwilligers verantwoordelijk voor de organisatie van een festival voor mensen met een verstandelijke beperking, namelijk HappyFest 2020."

Op zaterdag 27 juni wordt in en om Fort33 een muzikaal festival gehouden met onder andere optredens van Blinde Ed, Mike Klein en de dj's van Fort Happy: Versus Events.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie