Afbeelding
Like van der Ham – van Hulten

Pop-up kerstmarkt bij buurtrestaurant Maxima’s

9 november 2020 om 06:35 Evenementen

LEUSDEN Buurtrestaurant Maxima’s aan het Maximaplein heeft vanaf dinsdag 17 november een primeur: een pop-up kerstmarkt. Door de coronamaatregelen staan in 2020 de jaarlijkse Leusdense hobbymarkt en kerstmarkt niet op de agenda en is er gezocht naar een alternatief. Deze is gevonden in het aanbieden van een pop-up kerstwinkel tussen 11.00 en 16.30 uur van dinsdag tot en met zaterdag.

In deze pop-up kerstwinkel zal een wekelijks variërend aanbod zijn van handgemaakte kaarten en vele originele cadeautjes bestaande uit onder andere uniek folie en loodglaswerk, kraamcadeautjes, sieraden, kerstornamenten, cadeauverpakkingen en groendecoraties. Een locatie dichtbij om bijzondere cadeautjes voor de feestdagen te kopen. Het aanbod is gemaakt door wijkbewoners en andere creatievelingen die regelmatig op de hobbymarkt hebben gestaan. Ook kan er chocolade en Maxima’s koffiebonen tegen een aantrekkelijke prijs gekocht worden.

Als de coronamaatregelen het toestaan, is er op donderdagavond de mogelijkheid voor het volgen van kleine kerstworkshops tegen vergoeding van materialen. Meer informatie hierover is te vinden op de Facebookpagina Maxima’s evenementen. Het buurtrestaurant biedt op dit moment wandel- en fietsarrangementen aan met een lunch to go en is open voor afhaalmaaltijden. Met het aanbieden van een pop-up kerstmarkt hopen de organisatoren wat kerstgevoel dichterbij te brengen.

Buurtrestaurant Maxima’s, Maximaplein 7, 3832 JS Leusden. Van 17 november tot en met 19 december geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur en donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie