Theatergroep Op Tilt geeft in de Cultuurweek een voorproefje van de voorstelling die zij begin november in De Korf speelt.
Theatergroep Op Tilt geeft in de Cultuurweek een voorproefje van de voorstelling die zij begin november in De Korf speelt. cultuurweekleusden.nl

Nieuw op de evenementenagenda; de Cultuurweek Leusden

Evenementen

LEUSDEN Leusden krijgt een eigen Cultuurweek. Zaterdag 4 juni gaat de eerste editie van het evenement van start. Er is een bomvol programma voor jong en oud met zang, dans, theater, muziek en workshops met aanbieders afkomstig uit Leusden.

Van de redactie

Als gevolg van de coronacrises stond ook in Leusden de afgelopen twee jaar cultuur op een zeer laag pitje. Reinier Bavinck, voorzitter van de Cultuurkoepel Leusden: ,,We zijn ontzettend blij dat de gemeente bereid was om te helpen de Leusdense cultuursector na corona weer op de kaart te zetten.’

PROGRAMMA Toen het einde van de maatregelen in zicht kwam, is de cultuurkoepel Leusden enthousiast aan het werk gegaan om een zomers cultureel festival te organiseren. In dit aanbod is voor elke Leusdenaar, van jong tot oud iets te vinden. Het programma varieert van workshop tot expositie en van theatervoorstelling tot popconcert.

En omdat het een feestelijk cadeau van de gemeente Leusden betreft zijn alle activiteiten geheel gratis te bezoeken! De activiteiten vinden plaats bij De Korf en theater De Tuin. Het evenement duurt tot en met zondag 12 juni. Meer informatie: www.cultuurweekleusden.nl.

advertentie
advertentie