Maarten van Heugten ontvaning uit handen van burgemeester Bouwmeester de Gemeentepluim.
Maarten van Heugten ontvaning uit handen van burgemeester Bouwmeester de Gemeentepluim. Gemeente Leusden

Gemeentepluim naar Maarten van Heugten (steunhorecaleusden.nl)

10 januari 2022 om 20:50 Maatschappelijk

LEUSDEN Tijdens zijn digitale nieuwjaarsboodschap maakte burgemeester Gerolf Bouwmeester bekend dat ondernemer Maarten van Heugten voor zijn digitale initiatief ‘steunhorecaleusden.nl’ de gemeentepluim kreeg. De gemeentepluim wordt uitgereikt aan mensen of organisaties die Leusden positief op de kaart zetten en kleur geven aan de gemeente. 

Van de redactie

Horeca-ondernemers worden zwaar getroffen door het coronavirus. Maarten van Heugten is de grondlegger van Steun Horeca Leusden. ,,Een prachtig initiatief waarbij Maarten zelf op vrijwillige basis de website www.steunhorecaleusden.nl ontwierp om horecaondernemers in Leusden een steuntje in de rug te geven’’, aldus burgemeester Bouwmeester die voor het uitreiken van de onderscheiding bij het bedrijf van Van Heugten op bedrijventerrein De Horst bezoek ging. 

AFHALEN EN BEZORGEN Op de website plaatsen deelnemende bedrijven hun aanbod voor het afhalen en bezorgen van maaltijden. Ondanks alle beperkende coronamaatregelen is dit voor de deelnemende bedrijven een belangrijke mogelijkheid om toch hun klanten van dienst te kunnen zijn. 

Met dit initiatief heeft Maarten zowel de Leusdense horeca als de liefhebbers van lekker eten blij gemaakt. Als blijk van waardering ontvangt Maarten de gemeentepluim voor zijn ondernemersgeest, creativiteit en inzet. Bij de uitreiking van de gemeentepluim hoort een bedrag van € 250,-. 

Maarten van Heugten lanceerde al in april 2020 de website 'steunhorecaleusden.nl'.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie