Een uitgelaten crew van Forty8 Hours/Fort33 viert het succes van de actie met de jongeren van WoonDroom Leusden.
Een uitgelaten crew van Forty8 Hours/Fort33 viert het succes van de actie met de jongeren van WoonDroom Leusden. Fred Helders Fotografie

WoonDroom-voorzitter Marjan Stomphorst: ‘Enorm blij met inzet vrijwilligers Fort33’

25 maart 2022 om 13:59 Maatschappelijk

LEUSDEN Vorig weekend vond de tweede editie plaats van Forty8 Hours, een evenement waarbij vrijwilligers van Fort33 zich 48 uur lang opsluiten in het Fort om geld in te zamelen. De actie was dit jaar een enorm succes, in een combinatie van live-radio, optredens van bands en veilingen werd 8.500 euro bijeengebracht voor WoonDroom Leusden.

Van de redactie

Het hele weekend was het een komen en gaan van bezoekers die de actie voor WoonDroom wilden ondersteunen. WoonDroom Leusden wil, op korte termijn, samen met de Woningstichting Leusden een kleinschalige woonvorm met (24-uurs) zorg realiseren voor jongeren met een verstandelijke beperking. Met dit woonproject krijgen deze jongeren de mogelijkheid om, onder begeleiding, op zichzelf te gaan wonen.

‘ENORM GERAAKT’ Marjan Stomphorst, voorzitter van WoonDroom: ,,Wij zijn enorm geraakt door de betrokkenheid, inzet en steun van de vrijwilligers van Fort33. Het is meer dan hartverwarmend om te zien hoe zij zich ingezet hebben voor onze jongeren. We maken een spreekwoordelijke diepe buiging voor hen! We zijn enorm dankbaar.” 

Stomphorst vervolgt: ,,Het is meer dan bemoedigend om te merken hoe WoonDroom gesteund wordt door de Leusdense samenleving. Het prachtige bedrag van 8.500 euro gaat ons helpen om onze plannen snel te realiseren. We zijn blij met alle donaties en ook enorm verheugd over al die bedrijven die uitgesproken hebben om ons te gaan helpen, van interieurarchitect tot hoveniers. Leusden begint enorm in beweging te komen voor onze jongeren. Leusden laat zich van zijn beste kant zien!”

Meer informatie op: www.woondroomleusden.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie