Diamanten bruidspaar Ter Haar-van Drie.
Diamanten bruidspaar Ter Haar-van Drie. Foto Rinus van Denderen

'Diamant' voor echtpaar Ter Haar-van Drie: De vonk sloeg over in Nijkerk

2 oktober 2019 om 14:00 Mensen

LEUSDEN Het echtpaar Ter Haar-van Drie vierde woensdag 2 oktober zijn diamanten huwelijksjubileum. Burgemeester Gerolf Bouwmeester bracht hen daarom een felicitatiebezoek.

De heer Ter Haar is geboren op 15 augustus 1936 in Amersfoort en mevrouw Van Drie zag op 27 december 1939 in Nijkerk het levenslicht. Op hemelvaartsdag 1957 sloeg de vonk in Nijkerk over en het paar ging na hun huwelijk inwonen aan de Watergoorweg in Nijkerk. Niet veel later vonden ze woonruimte in Amersfoort, wat vertrouwd was voor de heer Ter Haar. Binnen Amersfoort is het echtpaar nog een keer verhuisd en de laatste verhuizing was naar een appartement in Leusden, dichtbij hun dochter, in verband met de achteruitlopende gezondheid.

Mevrouw Ter Haar heeft als jong meisje in een kruidenierszaak gestaan. Later heeft ze de zorg van haar ouders en schoonouders op zich genomen. De heer Ter Haar was met veel plezier stukadoor tot hij op zijn 47e door een grote rugoperatie dit werk niet meer kon doen.

De heer en mevrouw Ter Haar wandelen momenteel samen iedere dag een rondje om en in De Hamershof.

Het echtpaar heeft een dochter en een zoon, twee kleinzoons, een kleindochter en drie achterkleinkinderen. Hier genieten ze volop van.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie