Afbeelding
Gemeente Leusden

Burgemeester feliciteert diamanten bruidspaar Van Dalen-Voskuilen

27 september 2022 om 08:56 Mensen

ACHTERVELD De heer en mevrouw van Dalen-Voskuilen waren maandag 26 september 60 jaar getrouwd. Burgemeester Gerolf Bouwmeester ging op bezoek bij het echtpaar en feliciteerde hen namens het college.

Riek en Ton zijn respectievelijk in 1937 en 1938 in Stoutenburg geboren. Zij hebben elkaar leren kennen doordat Ton bevriend was met de jongste broer van Riek. Hun huwelijk is in de gemeente Stoutenburg voltrokken op 26 september 1962.

In die tijd was Ton werkzaam in de techniek. Later werd hij administrateur en was hij op kantoor te vinden in deze branche. Voor hun huwelijk was Riek werkzaam als winkelbediende bij de Albert Heijn en later werkte ze in de bejaardenzorg. De laatste werkgever van Ton was het UWV waar hij als beambte werkte op de afdeling faillissementen. Vanaf 1982 konden zij van hun pensioen gaan genieten. Ton heeft lange tijd gewerkt als vrijwilliger van de voetbalvereniging SV Achterveld. Riek was als vrijwilliger te vinden in het winkeltje van het bejaardenhuis en samen hebben zij voor de kerk in Achterveld hand- en spandiensten verricht.

FAMILIE Het echtpaar heeft 2 zoons, 5 kleindochters en 1 kleinzoon. Het huwelijksjubileum is gevierd met de kinderen, familie en vrienden. Zij hebben onder het genot van een hapje en een drankje een boottocht gemaakt over de Eem.

Ton en Riek lezen en puzzelen graag. Gelukkig zijn ze beiden nog in goede gezondheid en kunnen ze samen fietstochtjes maken en van de natuur en het buiten zijn genieten.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie