Op zondag 18 juni presenteert Jazzclub Leusden om 15.30 uur in de Four Seasons een Jazzy Sunday 'vaderdagspecial' met speciale gast Paul van Kessel.
Op zondag 18 juni presenteert Jazzclub Leusden om 15.30 uur in de Four Seasons een Jazzy Sunday 'vaderdagspecial' met speciale gast Paul van Kessel. Leusden Jazz

Jazzclub Leusden presenteert crooner Paul van Kessel tijdens Vaderdagconcert

5 juni 2023 om 16:50 Muziek

LEUSDEN Eens per maand op zondagmiddag opent de jazzclub van midden Nederland haar deuren in de Four Seasons in Leusden. Muziek waarbij bezoekers vaak niet stil kunnen zitten, genietend van een wijntje en hapjes. Het programma omvat de beste Nederlandse musici en qua stijl blijven ze altijd dichtbij het credo van Duke Ellington: ‘It don’t mean a thing if it ain’t got that swing’.

Op zondag 18 juni presenteert Jazzclub Leusden om 15.30 uur in de Four Seasons een Jazzy Sunday ‘vaderdagspecial’ met speciale gast Paul van Kessel.
Van Kessel studeerde af aan het Amsterdams Conservatorium in 2005. Zijn passie voor zang begon op vroege leeftijd en zijn gedrevenheid bracht hem naar Amsterdam om aan een serieuze carrière te werken. Hij zong onder meer op het Amersfoort World Jazz Festival, North Sea Jazz festival en in Montreux. De volledige line-up is: Paul van Kessel, Rolf Delfos, Marius Beets, Sebastiaan van Bavel en Sven Rozier.

Het concert start om 15.30 uur, een kaartje kost 10 euro en kan besteld worden via www.leusdenjazz.nl. Ook kan bij de Four Seasons zelf aan de deur een ticket gekocht worden.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie