Het omstreden was- en douchegebouw op het terrein van DeRecreatie.
Het omstreden was- en douchegebouw op het terrein van DeRecreatie. Daan Bleuel

Bezwaar tegen sanitairgebouw op camping ongegrond verklaard

26 juni 2021 om 12:00 Overig

LEUSDEN Omwonenden van een camping aan de Doornseweg hebben vergeefs bezwaar aangetekend tegen het plaatsen van een sanitaire unit op het terrein. De adviescommissie ‘bezwaarschriften’ achtte de bezwaren ongegrond. Het college ziet dan ook geen reden de vergunning voor het bouwwerk in te trekken.

door Daan Bleuel

Volgens de commissie ‘treft geen van deze bezwaren doel aangezien de aanvraag in overeenstemming is met het bestemmingsplan Buurtschappen en Beheersverordening, voldoet aan redelijk eisen van welstand en bouwtechnisch akkoord is’. 

SLEPEND CONFLICT De procedure is een zoveelste stap in een slepend conflict tussen omwonenden en gemeenten over het ingebruiknemen van een voormalig kampeerterrein aan de Doornseweg. De buurt vindt dat de gemeente dat niet had mogen toestaan en lijkt elke gelegenheid aan te grijpen juridische stappen te ondernemen. 

Camping DeRecreatie werd dit voorjaar -na een tumultueus verlopen aanloopfase- in gebruik genomen. Het is de ambitie van de uitbaters om er een duurzame camping te exploiteren. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie