Afbeelding
Foto Shutterstock

Het gemak van snel je huis verkopen met Cito Vastgoed

13 juli 2022 om 10:51 Partnercontent

Snel je huis verkopen met Cito Vastgoed? Het is mogelijk om je huis of bedrijfspand al binnen enkele dagen te verkopen aan de hand van een overzichtelijk online stappenplan.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een woning binnen korte tijd verkocht moet worden. Bijvoorbeeld naar aanleiding van een scheiding, erfenis of wanneer je een nieuwe woning hebt gevonden. In deze spannende en enerverende periode rondom de verkoop van jouw huis, is het prettig om passende hulp te krijgen in het gehele proces van een betrouwbare, professionele partij. Cito Vastgoed is al meer dan tien jaar lang ervaren expert in de landelijke vastgoedmarkt, en staat graag voor je klaar voor professioneel advies en het realiseren van het succesvol verkopen van jouw vastgoed.

De voordelen

Cito Vastgoed is een geschikte partner wanneer je snel zekerheid wenst tijdens het verkopen van jouw pand. Vanwege hun kapitaalkrachtige positie kunnen ze altijd een directe aanbetaling doen zonder enig voorbehoud. Je bespaart een hoop geld, omdat je kosteloos je woning mag aanmelden

en zij de kosten voor een dure notaris en de makelaarskosten op hun rekening nemen. En daarbij bespaar je tijd, gezien je het vaak langzame traject met de makelaar overslaat en verzekerd bent van een discrete verkoop. Vanwege een slimme strategie is je woning na de aanmelding vaak al binnen een paar dagen verkocht. Ook mag je zelf de gewenste datum kiezen voor de overdracht. Kortom, een hoop voordelige aspecten om te kiezen voor Cito Vastgoed!

Het verzilveren van de overwaarde

Na het aflossen van een hypotheek of vanwege het stijgen van de waarde van een huis komt het vaak voor dat je een mooi vermogen hebt opgebouwd dat zogenaamd ‘vast in de stenen zit’ en daarom niet besteedbaar is. Dit probleem kun je omzeilen door je eigen pand te verkopen aan Cito Vastgoed en opnieuw bij hen huren. Zo kun je zorgeloos je eigen woning houden en profiteer je van de voordelen van het huurcontract zoals kosten als gemeentelijke belastingen, kosten voor onderhoud en dergelijke. Op die manier haal je alles uit de opbrengst van de overwaarde en profiteer je optimaal van de hoge huizenprijzen van het moment.

Neem contact op en verkoop snel

Als je zeker wil zijn van een snelle afhandeling kun je het beste direct een aanmelding plaatsen bij Cito Vastgoed. Vervolgens krijg je binnen 24 uur reactie en een vrijblijvend bod. Mocht je geïnteresseerd zijn dan volgt er binnen 48 uur een definitief bod. Na een akkoord van beide partijen volgt de verkoopakte en is de verkoop definitief. De overdracht vindt plaats en je krijgt de netto koopsom direct uitbetaald. Meld je woning dus vandaag nog aan en je bent verzekerd van een snelle verkoop!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie