Afbeelding
Foto Pexels

Leukste uitdeelcadeautjes voor je kinderen

16 januari 2023 om 16:58 Partnercontent

Zeker voor jongere kinderen is een verjaardag de belangrijkste dag van het jaar. Niets is leuker dan het in ontvangst mogen nemen van cadeaus van anderen, het gevoel te hebben dat alles om jou draait en het uitdelen van traktaties op school. Voor welke uitdeelcadeautjes kies jij normaliter? Het aanbod aan traktaties is de afgelopen jaren fors toegenomen. Dit maakt het bepaald niet makkelijker om tot een geschikt uitdeelcadeautje te komen voor de klas van je jarige kind. Deze cadeautjes zijn een goed alternatief voor de koeken, de zakjes met snoep en bijvoorbeeld de prikkers met stukjes pannenkoek die vaak worden uitgedeeld bij verjaardagen. Op sommige basisscholen is het zelfs al niet meer toegestaan om snoepgoed uit te delen; de gezondheid van kinderen staat voorop. In dit artikel vind je een aantal leuke ideeën voor de uitdeelcadeautjes die jouw kinderen weg kunnen geven op hun verjaardag. 

Ruim aanbod aan uitdeelcadeaus in een online speelgoedwinkel 

De uitdeelcadeautjes bestel je snel en gemakkelijk in een online speelgoedwinkel. Het voordeel hiervan is het gegeven, dat het aanbod er groter is dan in een fysieke winkel. Daarbij bestel je de uitdeelcadeautjes ’s avonds, wanneer je kind al slaapt. Je hoeft er zo de deur niet meer voor uit. Wanneer je kind al wat ouder is, kan het leuk zijn om samen naar geschikte traktaties te zoeken. Spreek vooraf een budget met je kind af, zodat deze leert om te gaan met geld. Een leerzame manier om je kind z’n eigen uitdeelcadeautjes te laten uitzoeken. 

Traktaties in verschillende prijsklassen

Wanneer je online op zoek gaat naar geschikte traktaties, kom je deze binnen verschillende prijsklassen tegen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de leuke cadeautjes tot een prijs van één euro. Dergelijke cadeaus zijn niet heel veel duurder dan de losse zakjes snoep, die men voorheen vaak in de supermarkt kocht. Heb je meer budget vrij voor de uitdeelcadeaus van je kinderen? In dat geval zijn uitdeelboxen met verschillende cadeaus leuk, waarbij je deze uitdeelboxen zelf vult. 

Tips bij het kiezen van een cadeautje voor vrienden en vriendinnen

Let bij het uitkiezen van een cadeautje voor klasgenoten op de duurzaamheid ervan. Kies bijvoorbeeld voor klein houten speelgoed, of ga voor speelgoed als een stuiterbal of jojo. Dergelijke cadeaus blijven leuk en zijn lang te gebruiken. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor een sleutelhanger, die kinderen direct aan hun fietssleutel kunnen hangen. Zo worden ze dagelijks herinnert aan hun jarige klasgenoot. Kies hierbij voor verschillende soorten sleutelhangers, zodat iedereen een variant vindt die bij hem of haar past. Ook handig zijn gummen of bijvoorbeeld een setje potloden. Niet alleen leuk voor de kinderen; ook praktisch voor de juf of meester van je kind. Dergelijke cadeaus komen direct van pas in de klas. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie