Cabaretier Ronald Snijders tijdens zijn optreden in het Atrium van landgoed Leusderend.
Cabaretier Ronald Snijders tijdens zijn optreden in het Atrium van landgoed Leusderend. Theater De Tuin

Publiek blijft De Tuin tijdens ‘Theater on Tour’ trouw

26 oktober 2020 om 16:01 Podiumkunsten

LEUSDEN Afgelopen weekend waren in het Atrium van landgoed Leusderend twee voorstellingen te zien uit een serie van acht die Theater de Tuin op locatie aanbiedt. Het theater aan de Smidse is zelf vanwege het Corona-virus minimaal tot 1 januari 2021 gesloten. 

Van de redactie

Op een veilige manier en onder een strikt Corona-protocol trad zaterdagavond op Ronald Snijders met ‘Een avond met mij’ en zondagmiddag Hiske Eriks met de kindervoorstelling ‘Fiep heeft haast’. Voor beide voorstellingen was de belangstelling zo groot dat een tweede voorstelling moest worden ingelast. Ook deze tweede voorstellingen waren, op enkele van de 30 stoelen na, uitverkocht. 

OPGELUCHT ,,Wij waren bang dat er met 30 stoelen -meer zijn op grond van de voorschriften van de Veiligheidsregio niet toegestaan- in het prachtige, maar grote Atrium, een beetje kille sfeer zou ontstaan’’, zei voorzitter Wim Oeben na afloop. ,,Maar dat viel gelukkig alleszins mee. Zowel de bezoekers als de artiesten waren erg tevreden, dus wij ook’’, klonk het opgelucht.

De volgende voorstelling in de reeks ‘Theater on Tour’ vinden plaats in november en december; telkens aansluitend in één weekend op zaterdag en zondag, ook weer op Landgoed Leusderend. Zeker zijn de voorstellingen ‘Ramses Shaffy middag’ met Gerard Alderliefste op zondagmiddag 22 november. Omdat de eerste inmiddels is uitverkocht wordt de optie van een tweede voorstelling nadrukkelijk achter de hand gehouden. Verteller Thijs Kemperink treedt op zaterdagavond 12 december voor het voetlicht met het programma ‘eerlijk duurt het kortst’. De voorstelling van Wim Daniels op 21 november valt uit. Voor kaarten en programma zie www.theaterdetuin.nl en de Tuinpagina in deze krant.

Hiske Eriks tijdens de voorstelling 'Fiep heeft haast'.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie