Lijsttrekker Alexandra Kolkman van Lokaal Belangrijk (met mondkapje) overhandigt een verkiezingstaart aan een jarige bewoner van één van de zorginstellingen in de gemeente Leusden.
Lijsttrekker Alexandra Kolkman van Lokaal Belangrijk (met mondkapje) overhandigt een verkiezingstaart aan een jarige bewoner van één van de zorginstellingen in de gemeente Leusden. Lokaal Belangrijk

Ludieke acties bij start verkiezingscampagne ‘Lokaal Belangrijk’

14 februari 2022 om 16:40 Politiek

LEUSDEN Op Valentijnsdag doe je iets extra’s voor mensen die je belangrijk vindt of mensen waarvan je houdt. De leden van de nieuwe lokale politieke partij in onze gemeente, ‘Lokaal Belangrijk’ houden van Leusden, Achterveld en Stoutenburg. Dit weekend hebben zij daarom bij 10.000 woningen in de gemeente een Valentijnskaart bezorgd. 

Van de redactie

Lokaal Belangrijk heeft in de gemeente Leusden ook 30 zwerfstenen uitgezet. Diegene die een steen vindt kan zich kenbaar maken via de website www.lokaalbelangrijk.nl of via social media. Maak kans om daarmee een leuke Valentijnsprijs te winnen!

TAART Op Valentijnsdag heeft Lokaal Belangrijk de bewoners van zorginstellingen ’t Hamersveld, St. Joseph (Achterveld) en zorgvilla ‘Villa Nova’ (nabij de brandweerkazerne)  in het zonnetje gezet door te trakteren op een overheerlijke Lokaal Belangrijk-taart, onder het motto ‘Omdat Lokaal Belangrijk is! De mevrouw, die deze taart in ontvangst heeft genomen, is vandaag 90 jaar geworden. Wij feliciteren haar nogmaals met het bereiken van deze mooie leeftijd.

Valentijnsdag is tevens de start van de Lokaal Belangrijk verkiezingscampagne. Het verkiezingsprogramma is zowel in te zien als te downloaden via: https://lokaalbelangrijk.nl/verkiezingsprogramma-2022-2026/

‘BETER LUISTEREN’ De partij vindt onder meer dat de lokale politiek dient beter te luisteren naar de inzichten en wensen van inwoners en bedrijven. ,,De energietransitie is ontzettend belangrijk, maar mag niet ten koste gaan van het lokale aangezicht en het groene karakter van onze gemeente. Dus geen (torenhoge) windmolens en zon-op-veld’’, aldus de partij in een persbericht. Lokaal Belangrijk doet als lijst 8 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen die dit jaar op 14,15 en 16 maart worden gehouden. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie