Bijzonder element van deze podcast is dat de techniek achter deze podcast wordt verzorgd door De Studio van Fort 33 in Leusden.
Bijzonder element van deze podcast is dat de techniek achter deze podcast wordt verzorgd door De Studio van Fort 33 in Leusden. Frits de Ruig
podcast Zeker van je zaak

(2) Van draaideurcrimineel tot wereldverbeteraar: Alexandro Reyes Rodriguez

12 maart 2021 om 15:15 Zakelijk Zeker van je Zaak

LEUSDEN Verslaafd aan alcohol en cocaïne, acht keer in de gevangenis, schulden, drugshandel, schaamte, geen diploma en honderd procent afgekeurd voor de arbeidsmarkt. Niet het CV dat je voor ogen hebt als je aan je volwassen leven begint. Hoe keer je dit om en neem de afslag naar een weg als winnaar? 

(Beluister het in de podcast hieronder.)

Op 26-jarige leeftijd begon Alexandro Reyes Rodriguez opnieuw, onderaan de ladder met een krantenwijk. Binnen vijf jaar behaalde hij zijn diploma en droeg hij de verantwoording voor zijn eigen bedrijf. Hij wist alle verslavingen te overwinnen en heeft inmiddels een prachtig gezin met drie dochters. Reyes Rodriguez vertelt zijn complete verhaal in de nieuwste aflevering van de Zeker van je Zaak podcast.

PODCAST Met de Zeker van je Zaak podcast brengt Heilbron elke veertien dagen een interview met een ondernemer die volop in beweging is en risico’s durft aan te gaan. Niet alleen maar de succesverhalen, maar vooral een realistisch gesprek over risico’s nemen en uitdagingen aangaan. Wat kunnen ander ondernemers leren van deze ondernemers? Zijn het echt zulke kamikaze piloten of hebben ze wel degelijk een plan?

(Artikel gaat verder onder de afbeelding).


reyes-rodriguez.com

FORT 33 Bijzonder element van deze podcast is dat de techniek achter deze podcast wordt verzorgd door De Studio van Fort 33 in Leusden. Fort 33 is een cultureel centrum en initiatiefnemer van een aantal jongerenprojecten. Eén van deze projecten is De Studio, een geluidsstudio waarjongeren en bandjes opnames kunnen maken. Met het werken aan de podcast krijgen jongeren een kans om ervaring op te doen met het maken van eenp rofessionele productie en samenwerking in een zakelijk team. 

HEILBRON De Zeker van je Zaak podcast wordt mogelijk gemaakt door de Heilbron Groep. De verzekeringsspecialisten van Heilbron snappen naar eigen zeggen ‘dat ondernemen en risico’s hand in hand gaan en creëren samen met hun klanten een financieel vangnet dat het mogelijk maakt om te ondernemen.


(Hier zijn meer mogelijkheden om de serie te beluisteren).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie