De uitreiking van de ondernemersprijs vorig jaar in Leusden.
De uitreiking van de ondernemersprijs vorig jaar in Leusden. Rinus van Denderen

Stembus voor Ondernemersprijs Leusden vanaf februari geopend

22 januari 2023 om 12:29 Zakelijk

LEUSDEN Ook dit jaar wordt tijdens het Ondernemerscongres de winnaar van de Ondernemersprijs Leusden bekend gemaakt. Van 1 februari tot 1 maart kunnen bedrijven worden genomineerd. Kent u of bent u een Leusdens bedrijf dat zich onderscheidt in duurzame, succesvolle groei en aan de criteria voldoet? Stuur een mail naar ondernemersprijsleusden@gmail.com met daarin uw motivatie. 

De winnaar ontvangt naast eeuwige roem een duurzaamheidstraject ter waarde van 3000 euro. Dat kan bestaan uit advisering en begeleiding bij verdere verduurzaming en/of (een bijdrage aan) concrete maatregelen.

Duurzame succesvolle groei is het thema van de Ondernemersprijs 2023. Duurzaam kan daarbij betrekking hebben op de aandacht voor milieu en klimaat, maar ook op continuïteit. En groei kan betrekking hebben op omzet en aantal medewerkers, maar ook op innovatieve producten of diensten in bestaande of nieuwe markten. De volgende criteria worden gehanteerd: groei met economische vitaliteit, soliditeit en continuïteit onderneming, reputatie/goede naam en faam en hart voor duurzaam/circulair ondernemen.

Kent u zo’n bedrijf (profit of non-profit)? Laat het dan weten! Maak kans op de prestigieuze Ondernemersprijs Leusden 2023 en wordt de opvolger van Succlean. De Ondernemersprijs wordt op 17 april tijdens het Ondernemerscongres 2023 uitgereikt. De prijs is beschikbaar gesteld door Rabobank Amersfoort Eemland. 

VAKJURY Een onafhankelijke vakjury, bestaande uit het bestuur van de Stichting Stimuleringsprijs voor Ondernemers beoordeelt de inzendingen en zal de prijswinnaar kiezen. Deze vakjury bestaat uit Albert Dragt (voorzitter), Alexandra Kolkman (wethouder EZ), Yvette van der Willik, Nils Zelle en Stan van den Wildenberg. Na een eerste selectie uit alle genomineerden worden een aantal bedrijven bezocht en door de jury verder doorgelicht op de criteria voor de prijs.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie