Heren LHV overklassen US3

18 november 2018 om 20:32 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zondag heeft het eerste herenteam van LHV met 33-22 gewonnen van US3 uit Amsterdam. Na drie competitieronden was US3 nog ongeslagen en had LHV slechts één wedstrijd gewonnen. Vanaf het eerste fluitsignaal was daar echter niets van te zien. LHV had de verdediging goed op orde en speelde in een veel hoger tempo dan US3. Dit had een snelle 5-0 voorsprong tot gevolg. Pas daarna kon US iets meer weerstand bieden. LHV domineerde echter de hele eerste helft en had met een 18-10 ruststand al een ruime marge opgebouwd. Aan het begin van de tweede helft veranderde het speelbeeld niet. De voorsprong van LHV werd alleen maar verder uitgebouwd. Pas aan het einde van de wedstrijd, vanaf een stand van 29-16, verslapte LHV en kon US3 de stand iets dragelijker maken. De wedstrijd was echter allang gespeeld.